Met meer dan 350 acts, headliners RUDIM3NTAL en Pendulum (dj set), nationale en internationale kleppers als Used, VOYD, Koven, Hamdi, Andy C, Andromedik, SASASAS, Eprom, Metrik en Dub FX, tovert Rampage Open Air de festivalweide van Kristalpark Lommel op 5, 6 en 7 juli 2024 weer om tot het absolute walhalla voor de drum-'n-bass & dubstep-fans. Die mogen zich op vrijdag 5 juli ook opmaken voor een absolute primeur. De Nederlandse dj-formatie The Partysquad komt dan namelijk de mainstage rocken met een mokerharde, exclusieve drum-'n-bass set!

The Partysquad

The Partysquad, het Nederlandse dj-collectief bestaande uit DJ Jerry (Jerry Leembruggen), MC Ruben (Ruben Fernhout) & MC Laurent (Lorenzo Biemans), zijn al jarenlang de architecten achter de Nederlandse eclectische scene. Hun lange lijst van wereldwijde releases gaat helemaal terug tot 2009 op labels als Spinnin' Records, Universal, Mad Decent en Dimmak, en staat vol met buitengewone collabs met onder andere Major Lazer, M.I.A., Afrojack en Modestep.

Terwijl ze enkele van 's werelds beste genres combineerden in een nieuwe golf die grenzen verlegde, veroverden revolutionaire tracks als 'Original Don', 'Oh My' en 'Double Bubble Trouble' al snel wereldwijd de dansvloeren, radiostations, hitlijsten en festivals. In de Lage Landenscoorde The Partysquad ook met hun Nederlandstalige releases als 'Helemaal naar de klote', 'Rampeneren' en 'Stuk'.

Terwijl het succes van hun releases uitmondde in wereldwijde optredens, is hun geheime wapen altijd hun energieke en veelgevraagde liveshow geweest. Tomorrowland, Glastonbury, Ultra en nog vele anderen beleefden wat het best omschreven kan worden als een vlekkeloze creatieve chaos.

Op 5 juli 2024 zakt The Partysquad af naar Kristalpark Lommel voor een zeer uniek optreden op Rampage Open Air 2024. In absolute primeur rocken ze daar de mainstage met een exclusieve drum-'n-bass set, waarvoor ze al hun grootste hits lieten remixen door jonge talenten uit het Nederlandse bass-landschap.

Bovenop al dat muzikale geweld, kunnen de festivalgangers ook genieten van een heus Rampage Theme Park, met als eyecatchers de Splash (boomstammetjes op water) én de gigantische Wild Mouse Rollercoaster, een eigen treinperron dat gebouwd wordt op het festivalterrein, nog meer acts, stages, faciliteiten, grotere en aparte silent camping, glamping op de campsite,...

Rampage Open Air 2024 op 5, 6 en 7 juli 2024 (+ exclusieve festivaldag voor de kampeerders op donderdag 4 juli) in Kristalpark Lommel. Tickets & info: rampageopenair.eu

Sun will be shining, bass will be loud, and fun will be had!

WATCH aftermovie Rampage Open Air 2023

Praktisch:
Rampage Open Air
5, 6, 7 juli 2024
Festivalterrein Kristalpark Lommel
Adres : Balendijk, 3920 Lommel
Organisatie : Rampage

Er is camping voorzien vanaf donderdag 4 juli
Er zullen bussen worden ingezet tussen Station Mol en het festivalterrein. Busticket op voorhand aan te kopen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over