Peter Minnebo

Het leven bestaat uit ups-and-downs. En eigenlijk kunnen die twee uitersten niet zonder elkaar. Want als een leven alleen maar ups kent, krijg je uiteindelijk een vlakke lijn. Iemand die dat als geen ander begrijpt, is de rijzende ster aan het Nederlandse zangeressen firmament Camilla Blue.

In september komt haar 3e album ‘’Shake off all Bad’’ uit, waarvoor 1 van Nederlands beste fotografen Govert de Roos de foto’s maakte. En op dat album staan songs die zich bewegen tussen licht en donker en die de luisteraar qua teksten en muzikale invulling steeds weer verrast.

Een mooi voorbeeld daarvan is de albumtrack en eerstvolgende single Holding You Crown die op 31 mei aanstaande uitkomt. Muzikaal gezien heeft deze song een zekere vrolijkheid, maar schijn bedreigt. Want de tekst gaat over keuzes maken, moeilijke keuzes ook die noodzakelijk zijn om je verder in het leven te brengen.

Veel mensen dragen trauma’s met zich mee. Zo ook Camilla. Maar dat doet ze door positief in het leven te staan en de mindere zaken niet uit de weg te gaan, maar juist te omarmen. En in die hoedanigheid heeft ze als begeleiding voor de serieuze boodschap een energieke, zonnige muzikale omlijsting gekozen. Met als resultaat een lied dat in die zin uniek is in het Nederlandse singer/songwriter landschap. Een song ook die ervoor zorgt dat Camilla’s fraaie en heldere stemgeluid in Holding Your Crown blijft rondzingen in je hoofd.

Planning 2024/2025

In september komt haar 3e album ‘’Shake off all Bad’’ uit. Het zijn veelal autobiografische songs die zich bewegen tussen licht en donker. De concerten van Camilla Blue vormen een symbiose tussen haar muziek en kunst.

Topfotograaf Govert de Roos maakte de foto’s voor het nieuwe album ‘’Shake off all Bad’’.

In maart 2024 kwam haar nieuwe single ‘’Roll the Dice’’ uit. Mick Boskamp en heeft haar hierover geïnterviewd en een enthousiast artikel over het nummer geschreven.

Eind mei 2024 komt haar tweede single ‘’Holding your Crown’’ uit. Deze wordt uitgebracht in eigen beheer in samenwerking met plugger Atte de Jong, boeker Gabriël Bruins (Glorybox NL/BE) en producer Gabriël Peters (Uncle Gabe Studio).

Begin september wordt haar 3e single ‘’Shake off all Bad’’ gereleased met daarop volgend haar complete album.

In maart 2025 brengt Camilla Blue haar nieuwe EP uit met bekende en onbekende artiesten, voornamelijk gevestigd in Belgie. In april 2025 organiseert ze in de Willem-Twee in Den Bosch een show samen met deze artiesten.

Onlangs is Camilla Blue getekend bij Glorybox NL/BE (Gabriël Bruins).

alle info: https://camillabluemusic.nl/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: