Dimitri en Mike, broers van Griekse origine, zijn opgegroeid in België. De bakermat van de elektronische muziek. Dimitri startte reeds als jonge snaak. Nog voor hij de legale leeftijd had om clubs te betreden, stond hij al achter de draaitafels. Mike had eerder een voorliefde voor hiphop. De twee broers reisden wat rond in Europa om even later te eindigen in het hart van de housemuziek, Ibiza. Daar leerden ze het klappen van de zweep. Dimitri en Mike keerden als duo terug naar België.

Het dj duo “Dimitri Vegas en Like Mike” was geboren. Ondertussen hebben Dimitri Vegas & Like Mike al heel wat remixes en tracks van bekende house-dj's en artiesten zoals DuranDuran en zelfs Snoop Dogg op hun naam staan. Ze lanceerden in samenwerking met Dada Life, het ID&T Tomorrowland anthem “Tomorrow”.

De tracks van Dimitri Vegas & Like Mike vind je op heel wat compilatie & mix cd’s maar ze zijn ook aanwezig in de platenkoffers van David Guetta, Erick Morillo, Paul Van Dyk, Bob Sinclar, TV Rock, Erick Prydz,DubFire, Dirty South en Tiësto. Deze laatste bracht zelfs hun werk op de Clublife Radioshow en tijdens zijn talloze gigs wereldwijd. Axwell merkte het muziekaal talent van de twee broers op toen zij op de proppen kwamen met een remix van “Work That Body”. Hiermee scoorde Dimitri en Mike een internationale clubhit en een topverkoop op Beatport. Nadien volgde er een nauwere samenwerking tussen Axwell en Dimitri Vegas & Like Mike. Zo werd de remix van “Leave the world behind” een hit in Ibiza en in de rest van de wereld. (SH)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: