Met de start van het nieuwe studentenjaar is er ook een nieuwe editie van de Nacht van de Student. Traditioneel vindt dit evenement plaats in Antwerpen, maar door het overweldigende succes van de voorbije jaren zal de Nacht van de Student ditmaal ook trekken naar vijf andere steden, verspreid over heel Vlaanderen.

De eerste halte was uiteraard in Antwerpen, waar studenten op vrijdag 24 oktober met één enkel ticket de grootste uitgaanslocaties van de stad konden bezoeken. Verder strandt de Nacht van de Student de komende weken ook in Kortrijk, Mechelen, Hasselt en Brussel.

Exacte data
Donderdag 6/11: Xpo (Kortrijk)
Donderdag 13/11: Perron M (Mechelen)
Woensdag 26/11: Versuz (Hasselt)
Donderdag 18/12: Océade (Brussel)

Headliner DR. Lektroluv
“The Man With The Green Mask” ofte de Belgische Dr Lektroluv laat ons met zijn DJ-sets en compilaties zien en voelen wat er leeft in de wereld van de electro. Hij beschrijft zijn eigen stijl als volgt: “Everything that has an electronic feel, from italo to house and from electro to techno.”

Hij treedt altijd op met zijn groene masker en heeft onlangs een make-over ondergaan; eerst droeg hij een doktersuniform, maar nu draagt hij een smoking. Hij gebruikt een oude telefoon als headset en draaide al de sterren van de hemel op werchter, pukkelpop en ver in het buitenland voor een uitzinnige massa.

Lang was het een publiek geheim wie de man achter het masker was maar sinds kort heeft Dr. Lektroluv zich ge-out als T-quest (resident van de bekende techno club Fuse in Brussel). Deze man draait dus al lang mee wat een feest garandeerd!

Praktische informatie
Naam: Nacht van de Student
Datum: Donderdag 6 november
Locatie: Kortrijk - XPO
Tijden: 22:00 uur - 06:00 uur
Line-up : Jeugd Van Tegenwoordig, Dr. Lektroluv, Max Greyson
Tickets via www.fnac.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: