Op 21 maart, de start van de lente hebben heel wat journalisten en media mensen een paar nieuwe handschoenen gekregen van het populaire duo Sien & Maria. De aanmoediging voor de lenteschoonmaak van de dames zou nog een vervolg krijgen vanaf 11 april. Sien De Clerck en Maria Mariën mogen zichzelf terecht de ‘poetsgoeroe’s’ van Vlaanderen noemen. Alles wat vies, vuil en vettig is ontsnapt niet aan hun oog en moet opgeknapt worden. Dankzij het VTM programma ‘Schoon & Meedogenloos’ zijn Sien & Maria een begrip geworden. De twee kuismadammen hebben al heel wat gezinnen geholpen bij het poetsen. Eenvoudige en handige schoonmaaktips, bruikbaar voor elke dag van het jaar.
Carrièrevrouwen, huismannen, alleenstaanden, kotstudenten…allemaal behoren ze tot de mensen die ze aanspreken en willen verder helpen met bruikbare kuistips.

Het tv-programma ‘Schoon & Meedogenloos’ van Sien & Maria was een absolute kijkcijfertopper. Dat Sien & Maria ‘hot’ zijn in Vlaanderen bewijzen de sterke verkoopcijfers van hun boek ‘Poetsen met Sien & Maria’. Het boek vliegt letterlijk over de toonbank. Momenteel is het boek al aan zijn 12de druk toe en zijn er liefst meer dan 60 000 exemplaren verkocht.
Na de tv-serie ‘Schoon & Meedogenloos’ en het boek ‘Poetsen met Sien & Maria’ is er nu een nieuw hulpmiddel voor de schoonmaak bedacht. Vanaf nu kan je de huisklussen georganiseerd aanpakken dankzij “De Perfecte Poetsplanner van Sien & Maria”.

‘De Perfecte Poetsplanner van Sien & Maria’ is bedoeld als handleiding bij het organiseren van je huishoudtaken. 52 weken lang benadrukken de poetsdames de dagelijkse taken en belichten ze verschillende schoonmaaktips. Elke pagina geeft de poetstaken voor één week weer, verfraaid met mooie, humoristische foto’s van het poetsduo. Poetsen wordt een stuk makkelijker dankzij ‘De Perfecte Poetsplanner van Sien & Maria’. Naast de dagelijkse routine en de bijzondere dagactiviteiten en tips, hebben Sien & Maria aan alles gedacht zoals bevoorbeeld ‘de lenteschoonmaak’.

‘De Perfecte Poetsplanner van Sien & Maria’ IS EEN UNICUM’.
‘De perfecte Poetsplanner van Sien & Maria’ kan je omschrijven als dé hulp voor heel wat gezinnen. Voor het eerst zijn poetstips en poetsactiviteiten samengebracht in een fantastisch werkbaar schema. De ‘Perfecte Poetsplanner’ is tijdloos en eindeloos in gebruik. Je kan starten met de poetsplanner wanneer je maar wil. Of het nu lente, zomer, winter of herfst is, dat maakt niet uit. Je kijkt op de kalender welke week we zijn en je draait ‘De Perfecte Poetsplanner van Sien & Maria’ door naar de juiste pagina.

Sien & Maria helpen jou een jaar lang je huis kraaknet te houden dankzij hun superhandige ‘Perfecte Poetsplanner’. Heel wat nuttige tips, massa’s unieke foto’s van het duo en superpraktisch in gebruik dankzij de 4 aparte en overzichtelijke seizoenen.

Maak alvast een plaatsje vrij aan de muur in de keuken voor ‘De Perfecte Poetsplanner van Sien & Maria’, vanaf nu te koop bij Carrefour, Delhaize, Fnac, Standaard Boekhandel, Makro, Free Record Shop, Dreamland, Club, alle benzinestations en dagbladhandels én dat aan de stuntprijs van 12,50 €.

‘De Perfecte Poetsplanner van Sien & Maria’ IN SPLASH OP VTM!
Vanaf nu maandag 9 april tot en met vrijdag 13 april geven Sien & Maria in het VTM programma ‘Splash’ een dagelijkse poetstip. In plaats van het raadseltje van de dag krijg je een kuisprobleem van de dag voorgeschoteld. Sien & Maria geven aan het einde van de uitzending de oplossing voor het probleem. Wie meer tips en advies wil kan ‘De perfecte Poetsplanner van sien & Maria’ aanschaffen. Het VTM programma ‘Splash’ is er dagelijks om 18.30 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: