Gisteren speelde het ‘Jungle Book’ Gezelschap in het cc De Werf in Aalst. Wij gingen een kijkje nemen en kregen zoals beloofd een wervelende show te zien. Een perfecte mix van Zang, dans en puike acteerprestaties. De cast had een drukke namiddag voor de boeg zij speelden een voorstelling om 14.00u & 17.00u beide voorstellingen waren al lang op voorrand compleet uitverkocht.

Het verhaal van ‘Jungle Book’ beperkt zich niet tot het klassieke sprookje. Het verhaal speelt zich natuurlijk nog wel in de jungle af maar dit keer gaan Mowgli en de dieren de handen in elkaar slaan om de houthakkers die met hun kettinzagen de jungle omzagen weg te jagen uit hun woud! En dit alles werdt perfect gekruid met een snuifje romantiek en een flinke portie humor. En zoals het in een echt sprookje hoort heeft dit ook dit verhaal een Happy End! Een heel professionele voorstelling gebracht door een topcast!

Jij kan Jungle Book de komende weken ook nog bekijken want zo trekt de musical in december nog naar de stadschouwburg in Leuven en het concertgebouw in Brugge. Begin 2007 komen ze nog langs in Hasselt, Roeselare, Turnhout en Bornem. Tickets kan je bestellen op www.scherpa.be

Meer info over de musical zelf vind je op www.jungleboek.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: