De jonge Amerikaanse brassband Lucky Chops brengt onweerstaanbare instrumentale covers van hits als Hello van Adele, Stand By Me van Ben E. King en I Want You Back van de Jackson 5.

Het zestal vond elkaar in de bekende LaGuardia Arts Highschool in New York. Maar in plaats van te repeteren in stoffige lokalen, trokken ze naar kleine zalen of speelden ze in de New Yorkse metro. Een Zuid-Amerikaanse toerist was danig onder de indruk, filmde de band en plaatste het op YouTube. Meer dan 15 miljoen mensen bekeken het filmpje en werden getriggerd door het unieke geluid en vrolijke energie van de blazers.

Het zootje ongeregeld verovert al blazend, dankzij steengoede kwaliteit en een flinke Youtubehit, momenteel de hele wereld. In 2016 speelde ze voor het eerst op het Europese vasteland en wist alle zalen uit te verkopen, waaronder de Ancienne Belgique en TRIX. Op 15 juli spelen ze in het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Absoluut live spektakel gegarandeerd!

Jeremy Loops is al "big" in eigen land Zuid-Afrika en stevig op weg om ook internationaal door te breken met zijn catchy songs en elektronische loops. Een liveshow van deze multigetalenteerde beats- en ritmekunstenaar is steevast een muzikaal en visueel feestje.

Een verzameling van geluiden die hij maakt met zijn gitaar, mondharmonica, ukelele en beatbox worden via zijn looppedals vervormd tot een eclectisch, harmonisch, maar bovenal poppy geheel, van hip-hop en electronica tot traditionele Afrikaanse muziek. Zo neemt de Suid-Afrikaner zijn publiek mee op een muzikale reis, die beïnvloed is door indrukken uit de hele wereld, die hij al werkend op een jacht opdeed.

De muziek van Jeremy Loops is wat ons betreft de perfecte soundtrack voor iedere zomerse zonsondergang! Geknipt voor liefhebbers van John Buttler, Xavier Rudd en Jack Johnson. Op 18 juli zal hij op het podium staan van Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Waar blijft de zomer?!

De ticketverkoop voor Lucky Chops (15 juli) en Jeremy Loops (18 juli) start op woensdag 3 mei om 13 uur via oltrivierenhof.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lucky Chops en Jeremy Loop
Datum: 
15 juli 2017
Locatie: 
OLT, Deurne

Reservatie:

Meer over