In afwachting van hun volledig uitverkochte show in La Madeleine, nu zondag 28 februari, kondigen de dames van L.E.J alvast hun terugkeer naar ons land aan voor komende herfst. Het drietal staat op zondag 4 december op de planken in de Ancienne Belgique in Brussel!

Lucie, Elisa en Juliette zijn drie jeugdvriendinnen met een gedeelde passie voor muziek. Doorheen hun parcours, vanaf het conservatorium tot het Franse 'Maison de Radio', bouwden ze aan een stevige klassieke basis, van waaruit ze nu nieuwe muzikale horizonten verkennen, en ook hun eigen universum van L.E.J. (Elijay) creëerden.

In de herfst van 2013 beslisten ze om een band te vormen om deel te nemen aan de wedstrijd 'Chorale Tryo' (georganiseerd door Tryo). Ze wonnen de wedstrijd en mochten naast Tryo aantreden op het podium. Vervolgens verzorgden ze het voorprogramma voor onder meer Pharrell Williams, Patrice, Flavia Coelho, Faada Freddy en Grand-Corps Malade, werkten ze mee aan 'Autour de Nina' met via het internet verspreide covers van Stromae, Moriarty, NTM... Op 1 augustus brachten ze een mashup met 11 tracks uit, getiteld 'Summer 2015', die vandaag al 44 miljoen views telt. Het trio maakt naam buiten de Franse landsgrenzen en wordt online gevolgd door honderdduizenden fans.

In december vorig jaar brachten ze met 'En Attendant l'Album' hun eerste verzameling covers, mash-ups en eigen composities uit, waartoe ook hun eerste zelfgeschreven song "La Dalle" behoort. Afpsraak met L.E.J op het podium van de Ancienne Belgique, op zondag 4 december. De ticketverkoop voor dit concert start op donderdag 25 februari om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
L.E.J.
Datum: 
Zondag 4 december, 20u
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over