Ben jij ook al helemaal into de gezellige kerstsfeer en heb je nood aan een beetje warmte op deze koude decemberdagen? Kom dan zeker naar het live kerstconcert van Scala & de Kolacny Brothers in het ICC Gent en laat je verwarmen door hun prachtige muziek en fantastische stemmen.

Na een succesvolle eerste editie van het kerstconcert in 2012, kon een vervolg niet uitblijven. Het wereldberoemde koor en de Kolacnybroers gingen op zoek naar alternatieve kerstnummers uit het pop- en rockrepertoire en vroegen daarvoor raad aan hun Facebook-volgers. Maar liefst 140 mogelijke nummers kwamen uit de bus. Daarom besloten ze om een volledig nieuwe concertreeks te ontwikkelen. Met echte kerstnummers, maar ook met nummers die weinig of niets te maken hebben met Kerstmis.

Het wordt dus absoluut geen cliché kerstconcert, maar een gezellige avond waar je de kerstsfeer al kan opsnuiven. Het Scala Live 2013 Kerstconcert gaat door op vrijdag 13 december in het ICC in Gent. Voor het evenement zijn twee soorten tickets beschikbaar: enerzijds de standaardtickets (€38) en anderzijds de VIP tickets (€123) waarbij je ook geniet van een receptie, kerstdiner met dessert, de beste zitplaatsen én een meet en greet met Scala & de Kolacny Brothers.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kerstconcert Scala
Datum: 
13 december 2013
Locatie: 
ICC Gent
Meer over