De productie "KURIOS: Cabinet of Curiosities" van Cirque du Soleil heeft met groots succes zijn periode in België afgesloten, meer dan 220.000 bezoekers werden meegevoerd in de adembenemende show die halt hield in Knokke-Heist en Brussel.

Sinds eind juli betoverde de show duizenden toeschouwers in België. De tour begon in Knokke-Heist en ging vervolgens in september door naar Brussel. In totaal werd de show 110 keer opgevoerd in België. De passage in ons land gooide dan ook hoge ogen:

  • "Acrobatie, muziek en humor: deze show heeft het echt allemaal." Het Laatste Nieuws.
  • "KURIOS is op en top spektakel, maar durft ook voor poëzie te kiezen" De Standaard.
  • "Letterlijk en figuurlijk een hoog niveau ****" Het Nieuwsblad.

KURIOS: Cabinet of Curiosities reist nu door naar Parijs, waar het vanaf 16 november van start gaat.

Over KURIOS: Cabinet of Curiosities

KURIOS speelt zich af in een alternatief maar vertrouwd verleden, in het mechanische lab van een Vorser die ervan overtuigd is dat er een verborgen, onzichtbare wereld bestaat - een plaats waar de gekste ideeën en de grootste dromen wachten. Zodra de Vorser erin slaagt de deur naar deze wereld van wonderen te openen, komt de tijd volledig tot stilstand en valt een opgewekte cast van buitenaardse personages zijn curiosakast binnen, waardoor zijn geïmproviseerde creaties één voor één tot leven komen. Terwijl het zichtbare onzichtbaar wordt en de perspectieven veranderen, barst KURIOS uit in een feest van kracht en verbeelding.

OVER Cirque du Soleil Entertainment Group

Cirque du Soleil Entertainment Group is een wereldleider in live entertainment. Naast het produceren van wereldberoemde circusshows, brengt het bedrijf zijn creatieve aanpak ook naar diverse vormen van entertainment, zoals multimediale producties, meeslepende ervaringen en speciale evenementen. Verder wil Cirque du Soleil Entertainment Group met zijn belangrijkste gereedschappen, namelijk creativiteit en kunst, een positieve impact hebben op mensen, gemeenschappen en de planeet. Sinds de oprichting in 1984 hebben meer dan 378 miljoen mensen inspiratie opgedaan op 6 continenten en in 86 landen. Het Canadese bedrijf telt nu meer dan 4000 medewerkers, waaronder 1200 artiesten uit 80 verschillende nationaliteiten. Voor meer informatie over Cirque du Soleil Entertainment Group, kunt u terecht op CDSentertainmentgroup.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: