Kobbegem Kermis is al langer een begrip in Kobbegem en omstreken. Maar dit jaar belooft het toch weer iets speciaals te worden zo zullen de feesten geopend worden op vrijdag 20 juli met 'The Boozers' die al langer hun strepen verdiende in de cover scene. Vrijdag kan je afsluiten met een schitterende fuif die in goede banen gedraaid wordt door DJ Joost (Dibango) De organisatie voorziet ook een gratis vat Mort Subite een reden te meer dus om naar Kobbegem af te zakken.

Zaterdag 21 juli is het dan weer tijd voor de "Summer Switch" met DJ DEV, DJ RENAAT en DJ SIM dit alles begeleid door een speciaal licht spektakel en cocktailbar. Zondag is het dan meer een familiedag in Kobbegem met dauwwandelingen, voetbaltoernooien, mountainbike tochten in de namiddag is het dan weer tijd voor de kids die zich kunnen uitleven tijdens een heuse kindernamiddag!

Maandag werd voor een waardige afsluiter gezocht om 20.00u wordt de laatste dag geopend met een Varéte avond goed voor een avondje ontspannen en lachen. dit alles wordt gevolgd door een surprise act!
wij zullen er zijn U toch ook?
meer info vindt u op www.kobbegem.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: