KINK breidt binnenkort uit: het alternatieve rockstation heeft vandaag bij de door Agentschap Telecom gehouden veiling voor landelijke digitale radio, drie DAB+-vergunningen weten te bemachtigen. Daarmee zal KINK binnenkort met nog meer verschillende stations in de ether te ontvangen zijn op DAB+ op laag 7.

De vergunningen zijn twaalf jaar geldig. “We zijn heel blij met deze uitbreiding van onze distributie”, aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. “Binnenkort maken we bekend hoe we deze digitale frequenties gaan invullen”.

Naast DAB+ zal KINK zich blijven inspannen om haar programma's ook landelijk via FM te gaan verspreiden.

KINK is in heel Nederland te ontvangen via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen: via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform, op Sonos-apparatuur, alles dat online radio ontvangt. Daarnaast is er themazender KINK DNA CLASSICS met de beste alternatieve muziek uit de jaren ’80 en ’90, KINK INDIE met de beste nieuwe Indie Alternatieve en KINK DISTORTION met uitsluitend metal, hardrock en metalcore.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over