Jong, succesvol en bloedmooi. Julia Michaels is amper 25 jaar oud en haalt nu al de hitlijsten in alle uithoeken van de wereld. Met het album ‘Inner Monologue Part I’ op zak trekt ze op een wereldtournee die haar in september naar Brussel brengt

Ze schreef mee aan hits voor Selena Gomez, Ed Sheeran, Demi Lovato, Linkin Park, Fifth Harmony, Shawn Mendes en Britney Spears en heeft samenwerkingen op het palmares staan met o.a. James Bay, 5SOS, Clean Bandit en Kygo. Met laatstgenoemde bracht ze in 2016 het nummer “Carry Me” uit, wat uiteindelijk zorgde voor haar doorbraak bij het grote publiek. Sindsdien is het aantal streams sky high en sleept ze de ene na de andere platinum plaat in de wacht. Vorig jaar werd de supergetalenteerde Amerikaanse zelfs genomineerd voor twee Grammy Awards. Ook live heeft ze reeds kunnen bewijzen wat ze waard is, als voorprogramma van Shawn Mendes (2017), Niall Horan (2018) en Maroon 5 (2018). Julia Michaels is nu meer dan klaar om met haar eigen show de wereld rond te trekken !

Ontdek deze rijzende ster live op vrijdag 20 september in La Madeleine. Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 15 maart om 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Julia Michaels
Datum: 
Vrijdag 20 september 2019
Locatie: 
La Madeleine, Brussel

Reservatie:

Meer over