Exclusief voor MTV creëerde jong talent en regisseur Robin Pront de tweetalige kortfilm “19:00”. Deze vertelt het verhaal van Marcel, een jongeman voor wie een banaal verzoek van zijn vriendin, uitmondt in een nachtelijk avontuur.
 
Het idee en scenario voor de kortfilm werd uitgewerkt in nauwe samenwerking met het bureau Germaine/Gonzales. De productie ervan werd toevertrouwd aan de jonge militante bende van productiehuis A Team Productions.
 
Robin Pront (1986) is met deze kortfilm niet aan zijn proefstuk toe. In 2008 kaapte hij met zijn debuut “Plan B” de hoofdprijs weg op het Internationaal Kortfilmfestival van Leuven en ook zijn latere kortfilm “Injury Time” werd op succes onthaald.
 
Ook voor zijn meest recente kortfilm “19:00” kon Robin Pront rekenen op een professionele cast met o.a. Mungu Cornelis (Super8), Mounir Ait-Hamou (Les Barons), Erik Kloeck (Duts, Super8, Any Way the Wind Blows) en Steve Geerts (Duts).
 
Joeri Van Breedam, marketing manager MTV: “Als trendsettende jongerenzender heeft MTV altijd al aandacht gehad voor nieuw jong talent. Wij zien het als onze missie om creatieve jongeren een kans en vooral een forum te geven om in contact te komen met het grote publiek. De film 19:00 wordt daarom niet alleen getoond via MTV maar ook via onze website en de verschillende sociale netwerken. “
 
“19:00” van Robin Pront is te bekijken via www.mtv.be, de Facebook fanpage van MTV België en op MTV zelf van dinsdag 11 januari tot en met zaterdag 15 januari, telkens om 21u40 en om 23u00.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: