‘Nu Wij Niet Meer Praten’, van Jaap Reesema – die je ook kent als Jake Reese - en Pommelien Thijs, prijkt al acht weken lang bovenaan in onze hitlijsten. Ook in Nederland slaat het nummer aan. Nu lanceren de twee ook een bijhorende videoclip. Die werd opgenomen in de Gentse schouwburg, waar Jaap en Pommelien schitteren op de planken in een lege zaal. Terwijl Jaap het nummer schreef, is het de jonge Pommelien die het scenario voor de clip schreef, de regie op zich nam én de outfits ontwierp en naaide. De videoclip bekijk je hier:https://www.youtube.com/watch?v=osujHfmze_Y

Eerder dit jaar scoorde Jaap nog samen met Regi en OT de grootste Vlaamse hit aller tijden met ‘Kom Wat Dichterbij’. Goed voor platinum én de Radio 2 Zomerhit 2020. Zijn eigen single, ‘Nu Wij Niet Meer Praten’, is goed op weg om óók records te breken. Het nummer prijkt al wekenlang hoog in de hitlijsten en is op dit moment nummer 1 in de Vlaamse Ultratop én nummer 2 in de Ultratop 50, de officiële hitlijst van Vlaanderen.

Het nummer is een gevoelig duet met de Vlaamse actrice en zangeres Pommelien Thijs, die de hoofdrol vertolkt in de populaire serie #LikeMe. Naast acteren, gaat ze nu ook voluit voor een zangcarrière. Samen met Jaap zingt ze een intieme, melodieuze popsong. Een perfecte blend tussen Vlaanderen & Nederland, meerstemmigheid & emotie. Maar dat ze naast acteren en zingen nog méér in haar mars heeft, bewees ze tijdens de opnames van de clip. Pommelien ontpopte zich tot regisseuse én styliste. De outfits die Jaap en zijzelf dragen, zijn van haar hand.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: