© Dieter Declerck

Radiozender 4FM had Ilse Delange weten te strikken voor een exclusieve showcase in de studio’s van de radiozender. Na afloop zullen ze het zich geen seconde beklaagd hebben. Twee weken nadat ze als special guest van Stan Van Samang in de Lotto Arena had opgetreden, verbaasde ze ook nu weer vriend en vijand met enkele prachtige nummers uit haar nieuwe album “Incredible”.

In Nederland heeft Ilse Delange al langer de status van superster. Haar nieuwe album haalde er inmiddels zonder enige probleem de platina status en nu lijkt ook Vlaanderen aan de voeten van de knappe blondine uit Almelo te liggen. Haar single “so incredible” wordt zot gedraaid op zowat alle Vlaamse radiostations en ook haar album gaat inmiddels als zoete broodjes over de toonbank.

Ilse Delange is geen nieuwe ster aan het muziekfront. Ruim 10 jaar geleden scoorde ze met haar debuutalbum “World of hurt” een monstersucces. Ruim 500.000 gingen er vlot de deur uit. Nadien werd het steeds stiller rond de zangeres tot heden. Haar nieuwe album is een absoluut feel-good album geworden waar je niet anders dan blij kan van worden.

Tijdens de ruim één uur durende showcase bij 4FM Live Session bewees de Nederlandse dat ze alles in huis heeft om een superster te worden. Nummers als “Broken girl”, “we’re allright”, “puzzle me”, “i’m not so tough”, “miracle” en “What does your heart say now” zorgden voor zeer veel blijde gezichten onder het publiek.

In dat publiek stonden ook Eric Melaerts en Stan Van Samang. Toen Ilse hen opmerkte, kon ze het niet laten om Stan uit te nodigen om samen een duet te komen zingen. Net als op het Valentijnsconcert van Stan bracht het duo “Flying blind”. Een geweldig extraatje dat het publiek er maar al te graag bijnam. (DV)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: