Na donderdag 23 januari 2014 mag Nathalie Meskens tevreden terugblikken op haar debuut als host in Reclame AUB én op de kijkcijfers van het programma over komisch bedoelde en onbedoeld komische reclame. Gemiddeld 723.000 kijkers – live +6 en goed voor een marktaandeel van 29% op VVA 18-54 - (live+6) ontdekten de voorbije weken immers de meest hilarische, ontroerende en spitsvondige commercials.

Op donderdag 23 januari zetten 3 nieuwe kandidaten nog 1 keer alles op alles, in een poging de laatste reis binnen te rijven. De inzet? Eén week voor 2 personen in Miami, de metropool in het Zuidoosten van Florida, waar de stranden zo wit zijn alsof ze met Dash gewassen zijn.

Ben Philips uit Sint-Denijs-Westrem heeft 26 jaar als verkoper gewerkt en heeft al heel wat reclamespots op zijn actief. Bram De Bakker uit Merksem is inspecteur bij de politie en ziet commercials vooral op social media passeren. De twee mannen nemen het op tegen Anouk van der Linden uit Deurne. Op het eerste gezicht een lieve studente leerkracht, maar dat Anouk zeker geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken, blijkt al snel wanneer ze vertelt dat ze met lacrosse een gevaarlijke hobby heeft. Kan ze zich in de laatste aflevering van Reclame AUB echter ook wapenen tegen het mannelijk geweld?

De kandidaten krijgen de hulp van 3 BV’s die meer van reclame houden dan Marcske uit De Kampioenen van chocomelk. En ‘Marcske’ is meteen één van hen: hoe onhandig Herman Verbruggen echt is, zal snel blijken in de Reclame AUB-studio. Karen Damen werd vreemd genoeg nog nooit gevraagd om reclame te maken voor kleurshampoo, maar is zelf uiterst beïnvloedbaar door spots. “De dag erna hol ik meteen na de winkel”, klinkt het bij de rosse schone.

Kelly Pfaff, de middelste telg uit het bekendste geslacht van het hele land, heeft als model al heel wat reclamespots op haar palmares. Wie wil weten wat er gebeurde toen ze net voor een opname ontdekte dat ze zwanger was, moet zeker kijken naar deze aflevering van Reclame AUB.

Reclame AUB vanavond om 20.35 uur bij vtm.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: