Na zijn hits 'Until The End', 'In The Mood', 'Flames' en 'Catching Butterflies' is de Brusselse DJ / producer Henri PFR helemaal terug met een fantastische gloednieuwe single 'easy'! Hij werkte voor het nummer samen met Nederlandse zangeres Susan H.

Tijdens de vorige editie van de D6BELS Music Awards was hij de grote winnaar en ook dit jaar viel Henri PFR in de prijzen: hij won vorige week vrijdag de award in de categorie 'dance & electro' en zijn single 'In The Mood' werd verkozen als 'hit van het jaar'!

Afgelopen dinsdag werd Henri PFR benoemd tot 'UNICEF supporter'. Hij zal in die hoedanigheid met UNICEF België samenwerken om de bekendheid van de organisatie bij het jonge publiek te vergroten en het enthousiasme rond kinderrechten aan te wakkeren. Zijn eerste opdracht wordt een missie naar Ivoorkust van 4 tot 10 februari, waar hij met enkele donateurs zal kennismaken met het werk van UNICEF en de situatie van de kinderen in het land. Over zijn benoeming zegt Henri het volgende:

"Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om UNICEF te helpen in zijn strijd voor de verbetering van het welzijn van kinderen over de hele wereld. Dat ik op die manier mijn steentje bijdraag aan de samenleving is heel belangrijk voor mij. Ik heb het geluk dat ik mijn jeugddroom heb kunnen waarmaken via muziek. Als ik kinderen kan helpen om hun dromen te realiseren , zou me dat enorm blij en trots maken."

In maart staat Henri PFR op de allereerste editie van Tomorrowland Winter. Meer info vind je hier.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over