Helmut Lotti zijn nieuwste album 'Soul Classics in Symphony' was meteen goed voor een gouden plaat en 4 weken nummer 1 en 2 weken op nummer 2 in de Ultratop.

Zijn concerten in de Elisabethzaal op 17 november en in Capitole Gent op 15 december zijn volledig uitverkocht! En de allerlaatste tickets voor zijn concert op 14 december in Kursaal Oostende zijn vanaf heden in verkoop. Maar niet getreurd, Helmut Lotti kondigt een extra concert aan dat plaatsvindt op 26 december 2018 in de Elisabethzaal te Antwerpen er er zijn ook nog plaatsen voor zijn concerten in het Ethias Theater Hasselt en Bozar Brussel. Bekijk snel de kalender voor meer info!

Wie zo lang niet kan wachten, kan binnenkort terecht bij VTM. Helmut Lotti is immers één van de juryleden van het nieuwe seizoen van The Voice Senior.

Maar dat is nog niet alles!

Binnenkort, op 16 december, zal Helmut Lotti tevens op ÉÉN (VRT) te bewonderen zijn! Op die dag wordt namelijk de special rond “Helmut Lotti: Soul Classics in Symphony” uitgezonden. De beelden werden opgenomen in een magistrale spiegeltent!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over