Tom Van Tongerloo
HEADLINER: Diamond Memories

Aanstaande zaterdag 30 januari keert De Effenaar terug naar de gouden hardstyle jaren tijdens een nieuwe editie van het bekende early hardstyle evenement Headliner! Van 22:00 tot 04:00 uur staat Headliner in het teken van de Diamond Memories en knallen alle hardstyle klassiekers weer door de Eindhovense speakers. Vertegenwoordigd door onder andere de Italiaanse ‘King of Hardstyle’ Technoboy en één van de Nederlandse grondleggers van de scene; Deepack! Deepack is still going strong en zal deze avond zeker voor een afsluiter gaan zorgen die nog lang in het geheugen zal blijven nadreunen. Naast deze grootheden is er natuurlijk ook een prominente plek achter de decks gereserveerd voor Trilok & Chiren en Quint, die tijdens Headliner de bezoekers zal gaan trakteren op een aardig setje vinyl! Check hier de laatste info en natuurlijk de timetable!

Diamond Memories
Back to where it all started! Wie een avond hardstyle herinneringen wilt ophalen heeft Headliner op zaterdag 30 januari dik onderstreept in de agenda staan. Nederland mag gezien worden als het land waar de hardstyle scene vanaf 2002 zijn grootste groei heeft door gemaakt. Hardstyle werd al snel een begrip en is in het hedendaagse muziek aanbod niet meer weg te denken. Voldoende reden om oude tijden te herleven en samen met enkele helden van de hardstyle scene De Effenaar onveilig te maken!

Naast de Nederlandse inbreng deze avond neemt er ook een ware legende plaats achter de decks van Headliner. Technoboy begon al met draaien in 1992 en weet als geen ander hoe je de bezoekers moet trakteren op een dikke set vol harde hardstyle klassiekers. Samen met Deepack, Trilok & Chiren en Quint gaat de Effenaar in Eindhoven zaterdag 30 januari weer volledig op de old school tour! De vocale ondersteuning van de avond ligt in handen van MC Livid.

Time table
22:00 – 23:30 QUINT
23:30 – 01:00 TRILOK & CHIREN
01:00 – 02:30 TECHNOBOY
02:30 – 04:00 DEEPACK
22:00 – 04:00 MC LIVID

Tickets
Tickets voor Headliner presents: Diamond Memories op zaterdag 30 januari 2016 kosten slechts 16 euro (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via www.bassworx.nl, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf.

Vervoer
De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Volg per auto de borden 'Centrum' tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert 'Dommelstraat 2' in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang 'Centrum', waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is. Surf naar 9292ov.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Volg Headliner
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van Headliner via de officiële Facebook pagina. Wie niet in het bezit is van een Facebook account, maar toch op de hoogte wil blijven van Headliner op zaterdag 30 januari 2016, kan terecht op de officiële website; www.bassworx.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: