Hannah Gadsby, bekroond, grappig persoon van wereldklasse, heeft een gloednieuwe live show – Body of Work – waarmee ze zal spelen in Stadsschouwburg Antwerpen op 28 februari 2022. Tickets zijn te koop vanaf 4 juni om 10u00.

In 2018 veranderde alles voor Hannah dankzij de release van haar Netflix special Nanette. Ze won voor die baanbrekende show een Emmy én een Peabody. Heel wat mensen (hopen eigenlijk) begonnen daarna te luisteren naar wat ze te zeggen had. Er kwamen verschillende kansen op haar pad, maar Hannah besliste om te blijven doen wat ze graag doet: stand-up comedy.

Daarom schreef en speelde ze in 2019 het veelgeprezen Douglas, van Helsinki tot Washington DC en overal daartussen – waaronder Antwerpen – wat uiteindelijk leidde tot het filmen van de show voor Netflix. Dat deed ze in Los Angeles in februari 2020, net op tijd voor… welja, de rest van 2020. In dat bijzondere jaar sloot ze zichzelf op in haar thuisland Australië, waar ze schuilde voor de pandemie en waar ze ging nadenken over wat zou komen.

Dat nadenken is nu een show geworden. Een gloednieuwe live show. Een nieuw oeuvre. Body of Work.

Tickets gaan in verkoop op vrijdag 4 juni om 10u. Ga naar LiveComedy.be voor tickets en info.

Over Hannah Gadsby

Het plotse succes van Hannah Gadsby was meer dan tien jaar in de maak. Al sinds 2009 verkochten haar shows steevast uit op festivals in Australië en het Verenigd Koninkrijk. Ze speelde een personage genaamd Hannah op de tv-serie Please Like Me en was de host van drie kunstdocumentaires, geïnspireerd op komische kunstlezingen die ze maakte bij collecties in grote galerijen. Hannah’s eerste boek komt later dit jaar uit.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Hannah Gadsby
Datum: 
28 februari 2022
Locatie: 
Stadsschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over