Deze week zijn de meisjes van Glamm gestegen tot de Nummer 1 in de Top 40 van de Limburgse radiozender ‘Trendy FM’ met hun single ‘Overheated’. Vorige week gingen ze al op bezoek voor een spetterend interview.

Met deze prestatie hopen Leïla en Anke (Glamm) binnenkort ‘Overheated’ ook op andere radiozenders te mogen horen. Topradio in Gent is alvast fan!

Jullie kennen Leïla (20) en Anke (25) wellicht nog van X-Factor (2008). Toen waren de twee chicka’s nog lid van de meidengroep Miss Behave, waarmee ze als 9e eindigden in de liveshows.

Sindsdien is het voor de meiden alleen nog maar bergop gegaan. Na het voorprogramma te hebben gedaan voor Milk Inc in Roemenië vorige zomer, kwamen ze in contact met Dj Laurent Wery en producer Serge Ramaekers. Het klikte meteen! Niet veel later onstond ‘Overheated’ en was de groepsnaam veranderd naar GLAMM.
Ze zijn getekend door het DJ label ‘La musique du beau monde’.

De meiden hebben hun release party in de Carré gehouden op 1 mei jl. en zijn nu volop bezig met de vervolg hit (hierover binnenkort meer nieuws). ‘Overheated’ heeft zeker een hoog zomerhit potentieel en is momenteel reeds verkrijgbaar via Itunes en in de betere platenzaak. (L.M.)

De releaseparty kan je hier bekijken: www.youtube.com/watch?v=N6jZb2Sy_NA&feature=related

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: