Seizoen 1 genomineerd voor 13 Emmy® Awards, waaronder Outstanding Comedy Series

Disney+ kondigt aan dat de veelgeprezen en bekroonde hitserie "The Bear" van FX werd hernieuwd voor een derde seizoen. De eerste twee seizoenen zijn nu te streamen op Disney+.

"'The Bear', die het publiek in het eerste seizoen versteld deed staan en in seizoen twee nog grotere hoogten bereikte, is een cultureel fenomeen geworden", zegt Nick Grad, president van FX Entertainment. "We zijn zo trots op de samenwerking met Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior en de rest van het creatieve team, evenals de briljante cast onder leiding van Jeremy Allen White, Ayo Edebiri en Ebon Moss-Bachrach. Wat zij en de crew hebben gedaan is echt opmerkelijk. Wij en onze partners bij Hulu en Disney+ kijken samen met de fans uit naar het volgende hoofdstuk in het verhaal van 'The Bear.'"

Het eerste seizoen is momenteel genomineerd voor 13 Emmy® Awards, waaronder Outstanding Comedy Series, acteernominaties voor Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Jon Bernthal en Oliver Platt, samen met nominaties voor schrijven, regisseren, casting, production design, picture editing, sound editing en sound mixing. De veelgeprezen serie werd in het eerste seizoen ook geëerd als AFI TV Program of the Year en sleepte talloze prijzen in de wacht, waaronder een WGA Award, PGA Award, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award en ACE Eddie Award. Daarnaast won Jeremy Allen White de Golden Globe, SAG en Critics Choice Awards voor hoofdrolspeler in een komedieserie.

Het tweede seizoen volgde Carmen "Carmy" Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) en Richard "Richie" Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) terwijl ze hun broodjeszaak omtoveren tot een plek van de bovenste plank. Terwijl ze het restaurant helemaal strippen onderneemt de groep hun eigen transformerende reis, waarbij ze elk gedwongen worden om het verleden onder ogen te zien en na te denken over wie ze in de toekomst willen zijn.

Natuurlijk bleek het enige wat moeilijker was dan het runnen van een restaurant het openen van een nieuw restaurant. Het team moest jongleren met de krankzinnige bureaucratie van vergunningen en aannemers, en de schoonheid en creatieve kwelling van menuplanning. De overgang bracht ook een nieuwe focus op gastvrijheid met zich mee. Het hele personeel werd gedwongen om op nieuwe manieren samen te komen en de grenzen van hun capaciteiten en relaties op te zoeken, maar ze leerden ook wat het betekent om dienstbaar te zijn, zowel naar de gasten toe als naar elkaar.

FX's "The Bear" is gemaakt door Christopher Storer ("Ramy," "Eighth Grade"), die optreedt als uitvoerend producent samen met Joanna Calo ("BoJack Horseman," "Undone"), Hiro Murai ("Atlanta," "Station Eleven") van Super Frog, Josh Senior en Matty Matheson, met Tyson Bidner ("Ramy") als producent. De serie wordt geproduceerd door FX Productions.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: