'Is Dit Nu Later?': vanaf 25 april, elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 bij Joe

Evi Hanssen is vanaf 25 april elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 te horen bij Joe in het gloednieuwe radioprogramma ‘Is Dit Nu Later?’. Daar vertelde ze daarnet alles over tegen Sven Ornelis in de Joe-ochtendshow. Vier weken lang gaat Evi op zoek naar de positieve dingen die de Joe-luisteraars én bekende Vlamingen ontdekt en geleerd hebben terwijl ze in hun ‘kot’ blijven en of ze die ook willen volhouden na de coronacrisis.

Heb je na lang twijfelen je loopschoenen terug aangetrokken of ‘een Orneliske’ gedaan door nieuwe wandelroutes te ontdekken? Heb je de leraar in jezelf ontdekt of heb je besloten om meer lokaal te winkelen? En wil je na de coronacrisis wat vaker thuiswerken of meer tijd vrijmaken voor dingen die je normaal snel afhandelt? Evi bundelt alle persoonlijke, grappige, ontroerende en baanbrekende verhalen van bekende en onbekende mensen en probeert zo de Vlamingen te inspireren en motiveren tijdens deze moeilijke tijden.

Evi Hanssen: “Een positieve boodschap, dat is wat ik en zoveel anderen nu nodig hebben in deze onzekere tijden. En die wil ik aan de Joe-luisteraars geven met mijn nieuw radioprogramma. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal iets positief kunnen meenemen uit deze crisis. Daarom wil ik graag een oproep doen. Wat heb jij in deze periode ervaren dat je ook later zal doen als dit alles voorbij is? Een soort van goed voornemen, zeg maar. Ik ga bijvoorbeeld TikToks blijven maken met mijn twee kinderen. Het versterkt onze band omdat we samen op een creatieve manier plezier maken.”

Robin Vissenaekens, programmadirecteur Joe: “We zijn met Joe sinds de uitbraak van het coronavirus volop aan het inzetten op het informeren en entertainen van onze luisteraars met veel muziek op aanvraag. Met de inzet van Evi gaan we nog een stap verder en kijken we ver vooruit, want bij Joe bekijken we het glas altijd halfvol en willen we de learnings meenemen in de toekomst, het nieuwe normaal.”

Iedereen kan op Joe.be insturen wat hij of zij graag wil onthouden of meenemen na deze coronatijden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over