Tom Van Tongerloo
Electric Orange 2016

Electric Orange verhuist naar een nieuwe locatie! Woensdag 27 april, tijdens Koningsdag, vindt Electric Orange plaats in het Beursgebouw in Eindhoven. Vanwege de zeer slechte weersvoorspellingen en om toch een echte oranje sfeer op het festival te kunnen garanderen is door de organisatoren First Vision en Par-T besloten om het festival te verplaatsen naar een indoor locatie in hartje Eindhoven. Het festival wordt hiermee het grootste indoor Koningsdag festival van Eindhoven en zorgt met een rijke selectie aan top artiesten voor een groots en Koninklijk festival. Electric Orange duurt van 12:00 tot 23:00 uur en blijft voor de bezoekers een gratis toegankelijk evenement.

Nieuwe locatie!
De verwachte hevige regen en onweersbuien op Koningsdag hebben de organisatoren van Electric Orange doen besluiten om het complete festival te verplaatsen naar een warme en vooral droge indoor locatie in hartje Eindhoven. Dezelfde artiesten, dezelfde show en nog steeds het grootste Koningsdag festival van Eindhoven!

Beursgebouw Eindhoven
Het Beursgebouw in Eindhoven is al meerdere malen thuisbasis geweest van grote muziek evenementen en staat deze Koningsdag volledig in het teken van Electric Orange. De gunstige locatie, direct naast het NS Station in Eindhoven, leent zich perfect voor een indoor festival als Electric Orange. Artiesten als Yellow Claw, Sander van Doorn, Quintino, Sick Individuals, MOTi, LNY TNZ, Julian Jordan, Ferreck Dawn en Willem at Work brengen het grootste oranje feest van Eindhoven naar een droge en warme locatie en presenteren de heetste beats van het moment!

Timetable
12:00 – 13:00 Willem at Work
13:00 – 14:00 Ferreck Dawn
14:00 – 15:00 Sander van Doorn
15:00 – 16:20 Julian Jordan
16:20 – 17:40 Sick Individuals
17:40 – 19:00 Quintino
19:00 – 20:15 MOTi
20:15 – 21:30 LNY TNZ
21:30 – 22:30 Yellow Claw
22:30 – 23:00 Closing act

Gratis toegankelijk
Electric Orange blijft een gratis toegankelijk festival. Net als voorgaande jaren en zeker door de weersvoorspellingen wordt er een top drukte verwacht. Om verzekerd te zijn van toegang tot Electric Orange wordt er geadviseerd om op tijd naar het Beursgebouw te komen. Electric Orange hanteert een minimumleeftijd van 18 jaar.

Volg Electric Orange
Electric Orange is terug te vinden op de bekende social media kanalen Facebook en Instagram. Check deze kanalen regelmatig en blijf up-to-date over speciale acties en Koninklijke verrassingen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: