Tijdens de eerste week van april gaat Donna terug naar haar jeugdjaren: de nineties. Het vorige decennium beleeft een ware revival en daarom haalt Donna's 90's week herinneringen op aan het beste dat de jaren '90 te bieden hadden: de muziek, mode, lifestyle, film en televisie. Met verzoekplaten, live-acts, straffe verhalen, mooie prijzen en als kers op de taart Donna's 90's Countdown, een top 90 van de jaren 90, samengesteld door de Donna-luisteraars zelf. Donna's 90's week: van maandag 31 maart tot vrijdag 4 april.

Wie heeft er geen heimwee naar het laatste decennium waarin we nog met franken konden betalen, naar de tijd dat we onze eerste stapjes zetten op het internet en onze eerste gsm kochten. Voor Donna én voor vele van haar luisteraars vormen de hits van de jaren ‘90 de soundtrack van hun jeugd. Daarom draait Donna een week lang alle vergeten hits van toen, aangevuld met de grootste ninetiesklassiekers.

Donna's 90’s week brengt een week lang nostalgie van de bovenste plank met een terugblik op het beste uit de jaren ‘90: muziek, tv-programma's en series, filmklassiekers, trends en gadgets aangevuld heel veel verzoekplaten en met live studiosessies.

Zo brengen een aantal artiesten in Donna in de ochtend (ma-vr, 6 tot 9 uur) hun eigen hit uit de jaren '90, live in de Donna-studio. In A.D.H. Dave (ma-vr, 16 tot 19 uur) zingen artiesten van nu live hun versie van hun persoonlijke favoriete song uit de 90's.

Dit het volledige lijstje van optredens:
Maandag 31 maart Ochtend: Get Ready - ADHDave: Brahim

Dinsdag 1 april Ochtend: 2Fabiola - ADHDave: Milow

Woensdag 2 april Ochtend: 2 Brothers on the 4th floor - ADHDave: Sandrine

Donderdag 3 april Ochtend: Sunny Side Up - ADHDave: Regi’s speciale 90’s-mix

Vrijdag 4 april Ochtend: Alana Dante

Naast de optredens in de ochtend en bij Dave Peters gaat Evy Gruyaert (ma-vr, 10 tot 12 uur) op zoek naar de meest opvallende trends en de leukste gadgets uit de jaren '90. Tom De Cock, tenslotte, geeft elke avond tussen 20 en 23 uur dvd's weg met het beste uit de nineties.

Donna voegt Snap toe aan line-up van “I love the 90’s”
Op vrijdag 4 april wordt de week afgesloten met De 90’s Countdown: de beste 90 hits uit de jaren '90, gepresenteerd door Evy Gruyaert en David Van Ooteghem, van 9 tot 16 uur. Om te bepalen welke die beste hits zijn, kunnen de Donna-luisteraars nog tot donderdag 3 april hun stem uitbrengen via donna.be. Daarbij zijn er ook tickets winnen voor de grote nineties-artiestenreünie op het podium van “I love the 90’s” op 12 april in

de Ethias Arena in Hasselt. Dr Alban, Culture Beat, 2Fabiola, 2 Brothers on the 4th Floor, Regi en DJ Sash verwachten er al hun fans uit de jaren ‘90.

Donna heeft vrijdagochtend trouwens nog een extra act aan “I love the 90’s” toegevoegd: de formatie Snap, bekend van grote hits als “Rhythm is a dancer”.

Donna's 90's week: van maandag 31 maart tot vrijdag 4 april

www.donna.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: