Deze week is een belangrijke week voor Destine, niet alleen start vandaag de Nederlandse clubtour maar komt a.s. vrijdag, 29 januari, ook het debuutalbum ‘Lightspeed’ uit van de band.

Het album bevat naast de singles ‘In Your Arms’ en ‘Stars’ ook de nieuwste single ‘Spiders’ waarvan de spectaculaire videoclip, die wederom in de VS is opgenomen, spoedig klaar zal zijn. 
‘Lightspeed’ is opgenomen in de Verenigde Staten en geproduceerd door James Paul Wisner die o.a. heeft gewerkt met bands als Paramore en New Found Glory.

Vanavond trapt Destine de clubtour af in de Amsterdamse poptempel Paradiso en zal t/m half april live te zien zijn door Nederland waar o.a. steden als Utrecht, Den Haag, Groningen en Rotterdam zullen worden aangedaan. Naast Destine zijn ook de bands Make Believe, Only Seven Left en de Engelse band Out Of Sight te zien tijdens de clubtour. Vorig weekend gaf Destine al een klein voorproefje op de tour door twee optredens te geven in Groningen tijdens Eurosonic/Noorderslag.

Inmiddels is de band in België ook hard aan de weg aan het timmeren. De eerste single van de band 'In Your Arms', die in Nederland in mei '09 is uitgekomen en veelvuldig op de radio te horen was, komt deze week uit in België. De videoclip van de single, die in de VS is opgenomen, is inmiddels toegevoegd op de playlisten van de grootste muziekzenders van België; Jim Tv en de Belgische variant van TMF. Naar verwachting zal het album 'Lightspeed' in mei in België uitkomen.

'Lightspeed' is vanaf 29 januari overal verkrijgbaar.

 Check voor meer informatie: www.destine.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: