KRaMeR is het muzikale project van Jeroen Perceval, bekend als acteur van rollen in o.a. de gelauwerde films Rundskop & Borgman. Maar Perceval rapte en schreef al rijmen lang voor hij acteerde. In 2012 dropte hij de videoclip "Wij Waren" op youtube en ondertussen sleutelde hij zorgvuldig verder aan zijn debuut album samen met producers Keatch en Aurex.  Nu is het dan eindelijk zover ... op 21/2 zal in de aanloop van de album release, de videoclip "Tisoftisni" worden uitgebracht : hierin verschijnen enkele fijne koppen zoals Stefaan Degand, Greta Van Langendonck en Tom Van Laere. Een week later, op 28/2 zal het album Droom & Waakt worden losgelaten. Twee weken later lossen we de videoclip van het nummer "Pa" waarvoor we niemand minder dan Matthias Schoenaerts (zelf fan van het nummer) konden strikken om als figurant op te draven. 

Droom & Waakt is een album dat varieert van rauwe eclectische bangers (Word groot), over geestige feestelijke nonsens (De maan is volmaakt) tot het bij momenten de paden van de kleinkunst bewandelt (Pa). 

Tracklist: 

  1. Krik Krak.
  2. Word groot
  3. Wij waren
  4. De maan is volmaakt
  5. Aangaande Platte Skiiet
  6. Pa
  7. Ik poets m'n tandjes
  8. Hoort het      
  9. Waterlelie vs bitch
  10. Tisoftisni (feat. Scale)

Het album zal niet fysiek te koop worden aangeboden, enkel via Itunes, Spotify en andere kanalen. Het artwork is van de hand van Tom Tossyn, de foto is van Maarten Vanden Abeele.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over