Dit weekend gaat het clubhuis van Karen, Kristel en Kathleen open. Inderdaad, vanaf 15 december 2007 geven de hippe dames van K3 elke zaterdag- en zondagochtend afspraak voor ‘De Wereld van K3’, hun vrolijke kindershow vol met muziek, dans, interviews, spelletjes en kinderseries.

In elke aflevering van ‘De Wereld van K3’ ontvangt het vrolijke trio kinderen en volwassenen die hen op de een of de andere manier zijn opgevallen. Ook de muzikale idolen en de televisiehelden van de kinderen zakken af naar ‘De Wereld van K3’.

Maar dat is nog lang niet alles. In ‘De Wereld van K3’ krijgen de meisjes en de jongens van een kok tips om in een handomdraai zelf de lekkerste hapjes te bereiden, leren ze van een goochelaar coole trucs waarmee ze kunnen uitpakken bij hun vrienden en hun ouders, maken ze kennis met de dierenwereld en worden ze getrakteerd op een aflevering van een kindvriendelijke serie.

Naast de talrijke interviews en gesprekken wordt er bovendien héél veel gezongen en gedanst in ‘De Wereld van K3’. Twee kinderen in het clubhuis kunnen bovendien deelnemen aan het K3-spel en de meisjes en jongens thuis kunnen een prijs winnen als ze er in slagen het ‘geheime woord van K3’ samen te stellen.

Kortom, elke aflevering van ‘De Wereld van K3’ wordt één groot feest.

Tekst: VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: