11 mei 2002 moest voor Mieke en Stefan uit Schriek een dag worden om nooit meer te vergeten. En dat werd het! De gasten waren op hun paasbest. Er was lekker eten en ze gingen er met iedereen stevig invliegen. Ook de bagage stond klaar om op huwelijksreis te vertrekken. Maar malaria zorgde ervoor dat Mieke en Stefan hun eigen feest moesten verlaten.

Samen met Sophie en enkele vrienden zal Stefan deze keer zorgen voor een origineel trouwfeest in Afrikaanse sfeer zonder spelbrekers.

De trouw die ik wou
De feesttent die instortte, of de ringen die plots zoek waren. Zalen die onder water stonden en schoonmoeders die de bruidstaart omver dansten. Gescheurde bruidsjurken, ceremoniewagens met pech onderweg...

Sommige mensen zit het echt niet mee op de mooiste dag van hun leven. Met de hulp van Sophie Dewaele geeft VIJFtv mensen wiens huwelijksfeest een kleine, of soms zelfs grote, ramp was een tweede kans. Eén van de partners krijgt een budget van 7.500 € om het trouwfeest opnieuw te organiseren. En deze keer zoals ze het echt hadden gewild.

Maar ze hebben maar 2 dagen de tijd! En bovendien mag hun partner van niets weten...

De trouw die ik wou vanavond om 20.30 uur op VIJFtv

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: