Om dit vijfde verjaardagsseizoen van Tegen de Sterren Op feestelijk af te sluiten, hebben Nathalie Meskens, Ella Leyers, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Tine Embrechts nog twee speciale gala-afleveringen in petto op woensdag 18 en 25 maart 2015.

In De Nacht van Tegen de Sterren Op reiken de acteurs in typetje awards uit voor de beste fragmenten: wie is de beste stand-up comedian? Wie bracht het beste dance nummer? Wat dacht je van beste quizkandidaat? Wie is de tofste Limburger? Wie verbaasde met de beste culinaire prestatie? Wie is nu écht de beste voetballer van de Rode Duivels? Wie bracht de beste internationale act en wie is de best geklede persoonlijkheid? Dit en nog veel meer categorieën, uitgereikt door onder andere Geert Hoste (Guga Baúl), Marlène de Wouters (Clara Cleymans) en Regi (Jonas Van Geel) in De Nacht van Tegen de Sterren Op, op woensdag 18 en woensdag 25 maart 2015, om 20.35.

De volledige afleveringen van Tegen de Sterren Op zijn na uitzending 4 weken lang gratis te bekijken via vtm.be en via de VTM app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: