Get Ready! stopt na 30 jaar met een afscheidstournee en allerlaatste single.

Het wordt een afscheid in stijl voor Jimmy Samyn, Glenn De Gendt, Jean-Marie (JM) Desreux en Koen Bruggemans, die volgend jaar hun 30ste verjaardag vieren met Get Ready!.

Op 'De Foute Party', die plaatsvindt op vrijdag 28 juni 2024 in Flanders Expo Gent, geven ze de aftrap van hun definitieve 'afscheidstournee' die op een bijzondere wijze stopt in april 2025. In originele bezetting haalt één van de populairste en meest geliefde boybands van Vlaanderen het komende jaar nog eens alles uit de kast.

Na drie decennia, met talrijke gouden en platina platen, 11 nummer één hits in hun eerste periode en klassiekers als ‘Diep’, ‘Laat’, Marjolein en ‘Vuur’, is het mooi geweest. “Het komende jaar kan iedereen nog één keer meegenieten van onze hits. In mei verschijnt er nog een nieuwe single die we het komende jaar overal meenemen tijdens onze afscheidstournee, die we in juni zullen aftrappen op ‘De Foute Party van Q-Music’. We hebben erg mooie momenten samen mogen beleven de afgelopen 30 jaar maar op een bepaald moment geraak je de naam ‘boys’ wel wat kwijt, de ‘band’ blijft altijd bestaan.

Het mooie aan ons verhaal is dat de nostalgische nummers en de band niet zullen verdwijnen. Wij opteren voor nostalgie en deze mooie Get Ready!-trofee moet je dan ook op een zeker moment kunnen vastnemen, koesteren en ergens een mooi plaatsje geven. Maar op een frisse, toffe manier gaan we ons nog één keer smijten en daar hebben we allemaal heel veel zin in,” voegt Koen Bruggemans er nog enthousiast aan toe.

Dus haast u om ze nog een laatste keer op uw podium te hebben.

Get Ready! Exclusief te boeken bij The Booking Company !

Bekijk hier de aftermovie:

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over