De nieuwe regeringsmaatregelen maken ook slachtoffers in comedyland. Onder dwang van zijn kinderen moet Kruismans dringend meer geld verdienen. Daarom opent Bert een pop-up café in combinatie met zijn nieuwe voorstelling: Café Kruismans! Daarnaast lanceert hij op 31 oktober ook de unieke, tweetalige DVD met ondertitels in beide landstalen: Vaderland/La Bertitude des Choses.

Alles moet tegenwoordig gekoppeld zijn aan een concept, een beleving, een verhaal, iets unieks. Op aanraden van zijn businesscoach koos Bert voor een uniek concept: de bruine kroeg! Zijn "unique selling proposition" is dat je er zat kan worden (maar dat moet niet).

Maak kennis met de habitués, koop een ticketje voor de tombola, doe mee met de karaokewedstrijd en win de verkiezing van “aap van de week”. Bert grijpt in zijn nieuwe voorstelling Café Kruismans terug naar hoe hij groot is geworden: snedige en slimme stand-up comedy met niks in de mouwen en niks in de handen. In Café Kruismans is toogpraat echter uit den boze. Als cafébaas wil Bert dat zijn klanten zich amuseren, maar tegelijkertijd ook denken: “Shit, eigenlijk heeft hij gelijk.”

Bert Kruismans speelt al comedy sinds 1997. Hij groeide uit tot een vaste waarde in de Vlaamse én de franstalige comedyscène en toert ook regelmatig met succes door Nederland. Sinds 2011 presenteert hij voor de RTBF de franstalige versie van het toeristische bierprogramma “Tournée Général”. Dat resulteerde onlangs ook in een uitnodiging om als nationale bierexpert op te treden in een aflevering van Jamie Olliver’s Britse kookprogramma op Channel 4. Het was dus een kwestie van tijd voor hij zich zou outen als volwaardige cafébaas.

Meer informatie over de voorstelling en Bert kan u vinden op www.kruismans.com en op www.driepees.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Café Kruismans
Datum: 
donderdag 13 november 2014
Locatie: 
CC De Werf in Aalst.

Reservatie:

Meer over