Het is een tijdje stil geweest rond Raffaele maar nu staat hij weer te popelen om er tegen aan te gaan en dit met zijn nieuwe single “Bacio”. Deze nieuwe single “Bacio” ligt sinds vorig weekend in de betere muziekwinkels en is vanaf donderdag ook digitaal verkrijgbaar op o.a. Belgian Music Online. Weldra zal deze single ook terug te vinden zijn op I-Tunes, de online service van Free Record Shop en MSN Music.

Maandag werd de single zelfs als beste lied verkozen in Het Rapport tijdens het Radio 2 programma De Zevende hemel. Het nummer kreeg afgelopen woensdag tijdens Het Rapport maar liefst 86% van de luisteraars. Dit alles was nog niet genoeg, “Bacio” werd zelfs verkozen als beste lied van de week!! Locaal doet de single het ook schitterend. Bacio werd gebombardeerd tot bunkerplaat op Viva FM en op de rest van de locale radio’s zit Bacio bijna overal in A-rotatie. De vraag naar deze single is zeer groot en zal binnenkort dus zeker opduiken in de Ultratop 50!!

Binnenkort wordt ook de promo in Italië opgestart. We kunnen nu al zeggen dat de verwachtingen hooggespannen zijn. De Italianen zijn weg van het nummer. Hou de Italiaanse charts dus maar in de gaten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: