In het jaar waarin ze 30 wordt, toert ze de wereld rond om haar vierde langspeler "Under Stars" aan haar fans voor te stellen. Het Belgische publiek wordt daarbij natuurlijk niet over het hoofd gezien, want op 6 maart staat ze op de planken in de AB, waar ze eerder al enkele magnifieke concertavonden liet optekenen.

Afgelopen vrijdag gaf Amy Macdonald een eerste nieuwe track vrij, getiteld "Down In The Water". Een opmerkelijke comeback na vier jaar afwezigheid na "Life in A Beautiful Light" (2012). Sinds haar debuut "This Is The Life" en de gelijknamige hitsingle in 2007, legde ze al een hele weg af. Ze geeft al van in het begin blijk van een verbazingwekkende maturiteit, die leidt tot singles als "This Is The Life", "Don't Tell Me That It's Over" en "Slow It Down"; die intussen uitgegroeid zijn tot klassiekers. Van gitaarriffs tot meer folky akkoorden; haar wereldje blijft steeds boeien. Vandaag de dag trappelt ze van ongeduld om de podia en haar fans weer op te zoeken! Haar passages in ons land waren zonder uitzondering momentjes van puur geluk, zoals in Vorst Nationaal in 2010, op TW Classic (naast Sting en Lenny Kravitz) in 2012 en twee uitverkochte shows in de AB het jaar daarop.

Afspraak met Amy Macdonald op 6 maart in de Ancienne Belgique! Mét een bijzondere verrassing, want ze neemt niemand minder dan Newton Faulkner mee als special guest. Een absolute voltreffer, niet te missen! De ticketverkoop start op vrijdag 2 december om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Amy Macdonald
Datum: 
Maandag 6 maart 2017
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over