Ook op de eerste dag van de lente kan Koen Wauters op de enthousiaste medewerking van veel bekend volk rekenen om je in de watten te leggen met super de luxe-verrassingen, spectaculaire uitdagingen, prijzen, reizen en hebbedingen. En het leuke is dat het niet uitmaakt of je thuis op de sofa zit of in de studio van ‘Alles Moet Weg’.

Samson & Gert vatten de hele avond post in het omroephok van ‘Alles Moet Weg’. Als ster-omroepers stellen ze kleine en grote prijzen voor en maken ze brugjes naar de verschillende programma-onderdelen en rubrieken.

Sien & Maria gaan met plezier de race aan tegen de tijd én tegen de ‘snelle jongens’. Koen Wauters en Walter Grootaers trekken voor deze gelegenheid een kraaknet pakje aan. Geen poetsoutfit, maar een verplegersuniform. Welk duo legt het knotsgek parcours –inclusief een karaokesessie bij Sven Ornelis, de bestorming van een kasteel en een dominoparkeerproef- het snelst af? Voor wie wordt het top en voor wie een flop?

Het celebrityduel heeft deze week alles te maken met kracht, uithouding en souplesse en heeft letterlijk weinig kleren om het lijf heeft. Koen Wauters waagt zich immers aan sumoworstelen. Helemaal live. Zijn uitdager is niemand minder en niemand meer dan Bart De Pauw. Hopelijk valt het duel niet in het water, want we hebben vernomen dat Bart met een kwetsuur kampt…

De Planckaerts stappen in de voetsporen van de ‘Familie’-acteurs en doen uitgedost als elfjes de paddestoelendans om prijzen voor je te vergaren. Succes gegarandeerd, want deze rubriek heet niet voor niets ‘Altijd Prijs’.

De biggiebank wordt voor de vierde week op rij gevuld met 5.000 euro en in Vlaanderen losgelaten én misschien wel door jou geplunderd… Ook het reclamblok zit op 21 maart proppensvol prijzen, die allemaal naar huis gespeeld kunnen worden. Alles moet nu eenmaal weg!

Alles moet weg: vrijdagavond om 20:35 op vtm

Tekst: vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: