Marathonradio is halverwege. Al bijna 200 uur aan een stuk maken dj’s Tom De Cock en Peter Van de Veire radio om blokkende studenten door de examenperiode te loodsen. Ook dit jaar is het initiatief van jongerenzender MNM een groot succes: op een week tijd bereikte Marathonradio al bijna 1,8 miljoen luisteraars. Ook op sociale media is Marathonradio een hit. #marathonradio is al dagenlang trending. In totaal werden er al meer dan 32 800 tweets verstuurd.

“Het doet mij heel veel plezier dat we met Marathonradio echt iets kunnen betekenen voor de Vlaamse studenten”, aldus MNM-nethoofd Rino Ver Eecke. “Of het nu een goede plaat is, een studietip, gezelschap, troost… Tom en Peter blijven ervoor gaan, 24 op 24 uur.”

Ook de blokpunten die MNM samen met Teleblok en CM opzette in Gent en in Leuven zijn een groot succes. Elke dag zijn de studieruimtes volzet. En de sfeer zit er goed, want er wordt niet enkel samen gestudeerd maar ook samen ontspannen. Het bewijs daarvan zie je in de onderstaande fotoreeks.

Marathonradio is nog tot 23 juni om 16 uur te volgen, 24/24 uur op MNM en ’s avonds OP12. Afsluiten gebeurt op maandag 23 juni met de Marathonradio 100 van 8 tot 16 uur op MNM.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over