De honderd hoogst genoteerde nummers zijn bekend

De top 100 van de MNM1000 staat vanaf vrijdag 5 november in een willekeurige volgorde op de website van MNM. De luisteraars van MNM kunnen daar nog tot donderdagavond 11 november de volgorde van de 100 hoogst genoteerde nummers grondig door elkaar schudden. Maandag 8 november beginnen Peter Van de Veire en Eva Daeleman vanaf 6 uur af te tellen van 1000 naar één en geven het startschot voor de MNM1000. Uit de eerste resultaten blijkt dat Michael Jackson nog niets van zijn magie verloren heeft.

De voorbije weken hebben tal van luisteraars hun stem uitgebracht voor hun favoriete nummer, zodat de MNM1000 steeds meer vorm begint te krijgen. Ondertussen zijn de duizend populairste nummers bekend, maar in de hoogste regionen van de MNM1000 moeten de topfavorieten het nog tegen elkaar opnemen voor een mooi plekje in de lijst. Vanaf vrijdag 5 november worden de honderd hoogst genoteerde nummers in willekeurige volgorde gepubliceerd op MNM.be. Vanaf dan kunnen de luisteraars de volgorde van die honderd nog grondig door elkaar halen.

Uit de eerste resultaten van de integrale MNM1000 blijkt alvast dat Michael Jackson nog altijd bijzonder populair is bij de luisteraars van MNM. Hij komt in totaal maar liefst 21 keer voor in de MNM1000. Dat is net zoveel als onze eigen Milk Inc. Bij de Belgen doet verder ook Clouseau het uitstekend met achttien noteringen. Maar om te weten of die artiesten ook hoog eindigen in de MNM1000, moeten de luisteraars nog even geduld oefenen. Of het lot een handje helpen, natuurlijk. Stemmen voor de honderd hoogst genoteerde nummers kan nog tot donderdag 11 november om 21.00 uur.

Veel livemuziek
Voor de MNM1000 slaan alle MNM-dj’s de handen in elkaar. De duizend nummers tellende lijst wordt door vier verschillende duo’s gepresenteerd, die vanaf 8 november elke dag een bepaald blok voor hun rekening nemen:

6-9 uur Peter Van de Veire en Eva Daeleman
9-13 uur Tom De Cock en Ann Reymen
13-16 uur Bart De Raes en Elias Smekens
16-19 uur Dave Peters en Karolien Debecker

Zij presenteren niet alleen de lijst, maar delen tijdens de MNM1000 ook een pak prijzen uit, zoals citytrips naar Londen, spelconsoles en smartphones. Tijdens de MNM1000 trakteert MNM de luisteraars daarnaast op een extra grote portie livemuziek. Zo verwelkomen Peter Van de Veire en Eva Daeleman elke ochtend een artiest in de studio voor een sfeervol Goeiemorgen-concert. Kate Ryan, Hooverphonic, Stan Van Samang en De zusjes (F)Eestermans zullen er zeker bij zijn.

Van 19 tot 21 uur trommelt Thibaut Renard op zijn beurt een reeks fijne artiesten op voor MNM1000 Café, een programma waarin hij elke dag live vanuit The Century in Hasselt een round-up maakt van de voorbije MNM1000-dag. Udo zorgt voor een stukje livemuziek en één van de MNM-dj’s uit de dagprogrammering zakt af naar Hasselt voor een terugblik.

Daarnaast heeft Thibaut onder meer de volgende artiesten en dj’s te gast in MNM1000 Café: Eva De Roovere en gast-dj Elias Smekens, Charlotte Buyl van Pearl, AnnaGrace en gast-dj Peter Van de Veire, Lester & Abdou en gast-dj Tom De Cock, Sweet Coffee, Katerine en gast-dj Bart De Raes.

Op zaterdag 13 november bereikt de MNM1000 zijn hoogtepunt. Vanaf 6 uur ’s ochtends zijn de MNM-dj’s op het appel om de 150 hoogst genoteerde nummers uit de MNM1000 te presenteren. Ze doen dat in de volgende duo’s:

6-10 uur Bart De Raes en Elias Smekens
10-14 uur Tom De Cock en Ann Reymen
14-19 uur Peter Van de Veire en Eva Daeleman

Na afloop blikt Thibaut Renard in MNM1000 Café samen met Regi en Elke Vanelderen terug op de voorbije MNM1000. Bart Peeters zorgt live vanuit de gelegenheidsstudio in Hasselt voor muziek.

MNM1000 Replay
Om ervoor te zorgen dat niemand iets van de MNM1000 hoeft te missen, zijn alle hits van de voorbije dag elke nacht opnieuw te beluisteren in MNM1000 Replay. Van maandag 8 november tot en met zaterdag 12 november kunnen nachtwakers, truckchauffeurs en andere nachtraven elke nacht van 21 tot 6 uur terecht op MNM voor een overzicht van de voorbije MNM1000-dag. In de nacht van zaterdag op zondag zet MNM de 150 hoogst genoteerde nummers uit de lijst van 21 tot 7 uur nog eens op een rijtje.

Elke Vanelderen bezoekt luisterpunten
Ondertussen kunnen de luisteraars zich ook nog altijd registreren als luisterpunt voor de MNM1000, om aan te geven waar zij van 8 tot en met 13 november naar de MNM1000 zullen luisteren. Registreren loont de moeite, want deelnemers maken kans op een bezoekje van vliegende reporter Elke Vanelderen. Tijdens de MNM1000 trekt zij heel Vlaanderen door op zoek naar luisterpunten van MNM. Wie Elke over de vloer krijgt, mag zich bovendien verheugen op een citytrip, een fles champagne of een andere mooie prijs.

MNM1000: van maandag 8 november tot en met zaterdag 13 november van 6 tot 19 uur

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: