In de eindejaarsperiode biedt Eén zijn kijkers traditiegetrouw een aangepaste programmering aan. Ontspanning, muziek, humor, informatie, gastronomie, lifestyle, fictie: in de kerst- en nieuwjaarsperiode is het toch allemaal net dat beetje anders. Feestelijk, vrolijk, met een tikje nostalgie, maar ook met veel goede voornemens neemt Eén samen met zijn kijkers afscheid van 2007 en een aanloop naar 2008.

Aftellen begint bij Eén
De eindejaarsprogrammering van Eén gaat van start op zondag 16 december, met Clouseau Unplugged en het Sportgala.

Clouseau Unplugged
Registratie van het 'unplugged' jubileumconcert dat Clouseau op 15 oktober gaf in de Botanique te Brussel. In een betoverende, akoestische set brengen de broers Wauters een select publiek in vervoering met oude en recentere songs, die speciaal voor de gelegenheid van nieuwe arrangementen werden voorzien. Voor alle fans die er toen niet konden bij zijn is dit dé kans om te genieten van hun tien favoriete Clouseau-liedjes. Op het programma staan de tien nummers die door het Vlaamse publiek werden verkozen als de beste uit 20 jaar Clouseau: ‘Afscheid van een vriend’, ‘Domino’, ‘Nobelprijs’, ‘Daar gaat ze’, ‘Anne’, ‘En dans’, ‘Heb ik ooit gezegd’, ‘Altijd heb ik je lief’, ‘Vonken en vuur’ en ‘Passie’.

Op zondag 16 december om 19.55 u.

Sportgala 2007
Rechtstreekse uitzending vanuit het Casino in Oostende van het showprogramma rond het sportjaar 2007, met onder meer de uitreiking van de Trofee voor Sportman en Sportvrouw van het jaar én de verkiezing van Sportpersoonlijkheid van het jaar. Presentatie: Cathérine Van Eylen en Carl Huybrechts.

Op zondag 16 december om 20.45 u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: