In aanloop naar de release van het album ‘The Afterglow’ op 25/11 bracht Zimmerman aka Simon Casier (Balthazar) de voorbije maanden al 5 nieuwe nummers uit. Vandaag komt daar het duet ‘You Won My Heart’ bij dat Simon opnam met de liefde van zijn leven, Noémie Wolfs, de voormalige frontvrouw van Hooverphonic. Je kon eerder al de singles “Someday Maybe”, “I don’t want it that bad” en “Liar” ontdekken, net als de titeltrack “The Afterglow” en het intrigerende “Hard To Pretend”.

ZIMMERMAN speelt op 30/11 in de AB (Brussel) en op 7/12 in de Paradiso (Amsterdam) Daarna trekt de groep samen met de New Yorkse band She Keeps Bees naar Duitsland, Engeland en Frankrijk. Vervolgens staan er 15 concerten op het programma met de Nederlandse band De Staat die hun grote doorbraak beleven.

Naast de eerder genoemde landen wordt er dan ook gespeeld in Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Zwitserland, Hongarije en Polen. Volg Zimmerman in België én Europa op Facebook, Instagram en Twitter of blijf op de hoogte via hun website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: