Onlangs bleek uit een peiling dat de Vlamingen Carmen en Jean-Marie Pfaff hét droomkoppel bij uitstek vinden. Zijn zij ook het ideale paar of mogen we niet alles geloven wat op televisie zien? Story-journalist Frederik De Swaef onthult dit en andere geheimen uit Vlaamse showbizz in een lezing in CC De Werf.

“Ken je nog een nieuwe roddel? vragen de mensen mij dikwijls”, zegt De Swaef. “Gelijk hebben ze! Er doen namelijk talloze roddels de ronde in het BV-wereldje die nooit in de boekjes te lezen zijn. In de lezing vertel ik er een heleboel. Ook hoe het er echt aan toegaat ten huize Pfaff.”

Naast kakelverse roddels vertelt de Aalstenaar hoe Story elke week gemaakt wordt. Hij doet ook uit de doeken waarom de Vlaamse roddelpers zo braaf is tegenover de buitenlandse boekjes en tabloids. Het belooft een boeiende avond vol interactie en smeuïge verhalen te worden.

Wilde Geruchten met Story-journalist Frederik De Swaef op woensdag 16 april 2008 om 20 uur in de theaterzaal (-1) van CC De Werf, Molenstraat 51, 9300 Aalst. Info en tickets via 053/73 28 12.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: