Testosteron, zweetdruppels en misschien zelfs hier en daar een voortand zullen van het scherm vliegen op zaterdag 1 oktober, want dan gaat de nieuwe mannenzender CAZ van start. De zender wordt gelanceerd met een groot boksspektakel met zes bekende koppen, waaronder Guga Baul.

Guga neemt het op tegen Thuis-figuur Bill Barberis, en volgt al wekenlang een intensieve training om zich hierop voor te bereiden. Guga heeft er alvast zin in: "Ik moet de hele tijd aan die Tarantino denken: Kill Bill!"

'Boxing Stars' wordt opgenomen op woensdag 28 september in Vilvoorde. Wie de actie LIVE van dichtbij wil meemaken, tickets beschikbaar via deze link.

Theatertour Radio Guga "Inteam": wegens succes verlengd

Wie nog niet van Radio Guga gehoord heeft, heeft de afgelopen maanden onder een steen geleefd. De live-band rond maestroloog Guga Baul bracht een ware stormloop teweeg en de 50 concerten over heel Vlaanderen raakten in een recordtempo volledig uitverkocht.

Dankzij dit overdonderende succes, trekt Radio Guga het komende seizoen opnieuw de theaterzalen in. Een nieuwe tournee van 30 concerten, waarvan meer dan de helft opnieuw is uitverkocht! Grotere concertzalen waar je wel nog tickets kan krijgen, zijn o.a:

Klik hier voor de volledige speellijst.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over