Op woensdag 25 oktober 2006 gaat in The Stage Dinner Theatre Unlimited een fantastische nieuwe show in première : ‘STARNIGHTS’ met niemand minder dan Myriam Bronzwaar als leading lady.
De kleinsten onder ons herkennen Myriam uiteraard als Madame Pruim uit de serie Big & Betsy ! Het grote publiek kent Myriam van haar prachtige vertolking als Tanja in de musical Mamma Mia ! Voor deze prestatie mocht Myriam dan ook een Musical Award voor Beste Vrouwelijke Bijrol 2006 in ontvangst nemen. Tijdens haar dankwoord merkte Myriam op dat ze op een nieuwe uitdaging aan het wachten was. Die kans hebben we niet laten liggen en het resultaat van deze samenwerking is te zien vanaf 25 oktober aanstaande !

Petra is ondertussen een vaste waarde geworden in The Stage en begint vol energie aan haar vierde productie.
Na enkele jaren buiten de schijnwerpers te hebben geleefd, liet deze kameleon afgelopen jaar opnieuw van zich horen. En hoe ! Ze verraste vriend en vijand met een sublieme inzending voor de preselecties van Eurosong onder de naam La Sakhra. Ze mocht niet mee naar Griekenland, maar was toch ook bijzonder tevreden met de tweede plaats die ze met het nummer Wonderland in ontvangst mocht nemen.

Goele De Raedt kreeg vorig jaar de eer om de Musical Award in ontvangst te mogen nemen voor Aanstormend Talent ! De jury van de Musical Awards mag zichzelf alvast feliciteren met deze keuze, want ze hadden het bij het rechte eind. Niet alleen was ze te zien als understudy van Myriam in de musical Mamma Mia ! , we zien haar vanaf januari 2007 als Babette de Plumeau in de musical Beauty & The Beast. Op dat moment neemt Daisy Thys de fakkel van haar over.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: