In Walibi Belgium vindt men meer dan 50 attracties voor jong en oud. Gaande van spectaculaire achtbanen, over spetterende waterattracties tot vrolijke kinderattracties: iedereen kan op zijn niveau zijn grenzen verleggen en een held zijn. De grootste held wordt op het einde van het seizoen verkozen en krijgt een standbeeld in Walibi!

Er zit een held in iedereen
Walibi wil aan al zijn bezoekers het gevoel geven dat ze echte helden zijn. Het maakt niet uit of je een durfal bent of als je het eerder rustig aan wil doen: in Walibi is er voor elk wat wils. Dit heldenconcept is het thema van het jaar en is het hele seizoen terug te vinden doorheen de acties en communicaties van het park.

De grootste held krijgt een eigen standbeeld
In het midden van het park bevindt zich de Heldensokkel. De bezoekers worden uitgenodigd om een foto van zichzelf te nemen op de heldensokkel en deze na hun bezoek aan Walibi op de website www.walibi.be te plaatsen en op die manier een eigen heldenpagina te creëren. De bedoeling is dat elke held op zijn pagina uitlegt waarom hij of zij de grootste held is. Wie het meeste aantal mensen kan overtuigen van zijn heldendom en het meeste aantal stemmen verzamelt, kan de Held van De Maand worden.

De Held van de Maand wint maar liefst 100 gratis ingangstickets voor zichzelf en zijn vrienden!

Uit de verschillende Helden van de Maand wordt op het einde van het seizoen De Held van het Jaar gekozen. Deze held krijgt een standbeeld in Walibi. Dit standbeeld mag hij een jaar lang, met maar liefst 4 vrienden, elke week gratis gaan bezoeken!

Heldenparcours
Iedere bezoeker krijgt tevens bij het betreden van het park een helden-parcourskaart. De bezoeker dient dan een route in het park te kiezen die het dichtst aanleunt bij zijn lefgehalte: de baby-heldenroute, de familie-helden route, de junior-helden route en de extreme-heldenroute. Elke route bevat 6 attracties, afhankelijk van het helden-gehalte van de bezoeker. Wanneer een bezoeker een attractie heeft bezocht, krijgt hij van de operator een stempel. Eenmaal de held een volle stempelkaart heeft, kan hij een heldenmedaille afhalen in de Walibi boetiek.

Test je helden-gehalte
Op de website www.walibi.be kan men een test afleggen om zijn helden-gehalte te meten en de daaraan gelinkte helden-parcourskaart af te drukken. Men vindt er tevens de top 10 van de tot nu toe grootste helden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: