Op 6 oktober speelden een aantal Bv's rummikub ten voordele van SOS kinderdorpen. SOS Kinderdorpen zorgt wereldwijd voor de opvang van weeskinderen. De organisatie doet dit op een unieke manier, door kinderen weer in gezinssfeer te laten opgroeien met een eigen moeder, broers en zussen. Momenteel is SOS Kinderdorpen erg actief in Libanon, Israel, Gaza en Syrië om er de kinderen op te vangen die na de oorlog geen ouders, huis en familie meer hebben. Wereldwijd heeft de organisatie ruim 450 dorpen in 132 laten waar meer dan 60000 kinderen een blijvende thuis vinden.

Zo mochten 20 fans of bezoekers een spelletje Rummikub spelen tegen o.a.zangeres en presentatrice van de VTM kids Top20 Ellen Dufour, musicalster, zanger van de Romeo's en Bart Van den Bossche ind VTM-serie Familie Chris Van Tongelen, Tintin 1 van de Crazy Deejays van de Crazy Disco show, TMF/GUNK presentator Frank Molnar, Belgische rapper Pita, danseres en bekend van Ketnet Reena, zanger Sam Gooris, winnares van het Eurovisie Songtrestival in 1986 Sandra Kim, zangeres en actrice Zohra, finaliste in de zangwedstrijd Star Academy Kristof, Q-music presentatrice Natalie Delporte, bassist Christophe Todts en drummer van Rockband Nailpin, bekend uit de Pfaffs en man van Debby Pfaff Nicolas, zangeresje Tonya die tevens samen met Leen Demaré, die ook aanwezig was, ambassadrice is van SOS Kinderdorpen.

Wij lieten alvast verschillende Bv's waaronder: Tonya, Sam Gooris, Zohra, Nailpin, ... hun handteking zetten op een uniek exemplaar van rummikub. Dit exemplaar mogen wij nu weggeven maar natuurlijk moeten jullie daarvoor wel iets doen.

Los volgende vraag op en maak kans op dit uniek exemplaar! Hoe oud is het spelletje rummikub?

Wedstrijdpagina

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: