Om zijn verzamelbox ‘Urbanus Integraal’ in de kijker te zetten, heeft Urbanus een nieuw filmpje online gezet. In het hilarische fragment wil de komiek een goocheltruc uitvoeren waarbij iemand een cd uit de verzameling kiest, hem terug steekt en Urbanus de juiste er opnieuw kan uithalen. Maar de goocheltruc is gedoemd om te mislukken, want een bekende zanger heeft zijn eigen cd er stiekem tussen gestoken.

Ontdek hier wie, zoals Urbanus het zelf zegt, “wil profiteren van zijn populariteit”: http://youtu.be/etFipYGPOBQ

Op ‘Urbanus Integraal’ zijn voor het eerst alle officiële albums van Urbanus gebundeld in één unieke CD-box. Deze box omvat alle classic albums en overbekende legendarische live-opnames, maar ook ander uniek materiaal. Zo is de LP ‘Donders en Bliksems’, die voorheen nooit gedigitaliseerd werd, voor het eerst op CD gezet. Het ‘Fantastisch Live!’-album op verschillende tijdstippen opgenomen tijdens zaalshows en optredens van Urbanus bieden dan weer een interessante kijk op de evolutie van de Urbanus-sketches.

De 16 officiële album-titels worden hier aangevuld met een curiosa-CD, ‘Verstootelingskes’, met daarop een aantal eerder onuitgegeven nummers van Anus (de eerste groep van Urbanus), speciale onuitgegeven versies van bekende nummers, singles die niet op een album stonden en vergeten B-kantjes. Als kers op de taart bevat de box een splinternieuwe live-CD van Urbanus en de Fanfaar, opgenomen tijdens hun festivaltour in de zomer van 2014.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over