Op zaterdag 5 maart 2016 kan je in Waregem Expo terecht voor de eerste editie van Het Foute Feest. De nieuwbakken party mikt met een gevarieerde topaffiche op een breed publiek van feestvierders die momenteel in de regio nog niet aan hun trekken komen. DJ Ward zorgt met stomende beats, floorfillers, hits en meezingers, voor een te gekke feestavond. 90’s iconen de Vengaboys en Jettie Pallettie zijn de eerste namen van artiesten die op de party hun opwachting maken. Voor info en tickets kan je surfen naar www.hetfoutefeest.be

Op zaterdag 5 maart 2016 worden om 20.00 uur de deuren van Waregem Expo wagenwijd opengezet voor de eerste editie van Het Foute Feest. “Met de nieuwe party richten we ons naar een breed publiek van feestvierders en ambiancemakers. Het old school gevoel van een toffe party staat voorop en wordt muzikaal perfect vertaald door de aanwezigheid van allround DJ Ward. Daarnaast is er een gevarieerde artiestenmix, bestaande uit 90’s en nillies iconen, maar ook populaire variété artiesten. We willen onze bezoekers een echt feest aanbieden, dat vooral een zotte en plezante bedoeling moet worden. De signalen die we kregen uit de vele gesprekken die we gehad hebben, maakten ons meteen duidelijk dat Waregem Expo de ideale locatie is voor zo’n feest”, zegt Kris Bloemen namens medeorganisator Benelive Entertainment.

Kleppers

Met het aantrekken van de razend populaire 90’s formatie de Vengaboys, heeft Het Foute Feest meteen al een grote vis gevangen. Met hun typerende happy Eurodance, scoorden Kim, Denise en Robin eind jaren negentig enkele monsterhits, waaronder ‘Up And Down’, ‘We’re Going To Ibiza!’, ‘Boom, Boom, Boom, Boom!!’ en vele anderen. De bezetting is na al die jaren authentiek gebleven en enkel aangevuld met Vengaboy Donny. De succesformule van weleer blijft ook nu nog werken, met als gevolg een meer dan goedgevulde agenda met wereldwijde optredens. “We zijn erg bij dat we op 5 maart terug in België op het podium staan. Volgens mij moet het ook de eerste keer zijn dat we in Waregem Expo te gast gaan zijn”, aldus de Vengaboys die nu al zin hebben in Het Foute Feest!

Wie volgend jaar ook van de partij is in Waregem, is de immens populaire Jettie Pallettie. De denkbeeldige kleindochter van een pizzaketen eigenaar, heeft zichzelf helemaal ingewerkt bij het Vlaamse publiek en is uitgegroeid tot de absolute koningin van de cafés en kroegen. Dat laatste is ze geworden sinds de release van haar single ‘Ik zit in een cafeetje’. Met de opvolgers ‘Hey knull’, ‘Feest in de tent’ en ‘Klepperdeklep’ is haar artiestenstatus in eigen land én Vlaanderen alleen maar versterkt en gegroeid. Half juli brengt de zangeres speciaal voor haar Vlaamse fans een verzamelaar uit met haar grootste hits, waarop ook haar nieuwe single ‘Hopeloos’ – een Jettie interpretatie van de Will Tura klassieker – op terug te vinden is.

Cruciaal op Het Foute Feest is de aanwezigheid van DJ Ward, die er zonder meer voor gaat zorgen dat de eerste editie meteen al onvergetelijk gaat zijn. Ward is één van onze populairste en hotste partydeejays van het moment. Versuz V3, Tomorrowland, I love the 90’s, Studio 54, Het Festival van de Ambiance,… Van dance tot het populaire genre, Ward heeft al deze feestjes als pure allround deejay op z’n actief staan. De sympathieke Limburger weet als geen ander hoe je van een feestje iets heel bijzonder moet maken. Als een perfecte gastheer mixt hij moeiteloos de beats, hits en feestplaten aan elkaar. Zijn creativiteit, zijn brede muzikale kennis en bagage en zijn connectie met de dansvloeren, maken hem uiterst geschikt voor Het Foute Feest.

TICKETS EN INFO

De eerste editie van Het Foute Feest met DJ Ward, Vengaboys en Jettie Pallettie, vindt plaats op zaterdag 5 maart 2016 in Waregem Expo. Meer info op www.hetfoutefeest.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Het Foute Feest
Datum: 
Zaterdag 5 maart 2016
Locatie: 
Waregem Expo

Reservatie:

Meer over