In deze award-winnende actiefilm zijn topacteurs Tom Cruise en Philippe Seymour Hoffmann elkaars vijanden, die niet van plan zijn zich snel gewonnen te geven. Philippe Seymour Hoffman, die in de huid kruipt van Owen Davian, doet er alles aan om de wereld ten onder te laten gaan. Tom Cruise, in de rol van Ethan Hunt, bewijst nog maar eens dat onmogelijke missies voor hem een fluitje van een cent zijn.

Geheim agent Ethan Hunt wil een punt zetten achter zijn levensgevaarlijke carrière en is klaar om de Impossible Missions Force te verlaten. Met Julia (Michelle Monaghan) heeft hij de ware gevonden waarmee hij weldra in het huwelijksbootje zal stappen. Maar de briljante rekruut van het IMF, Lindsey Farris (Kerry Russel), steekt daar een stokje voor. Net nu wordt ze gegijzeld door de koelbloedige wapenhandelaar Owen Davian (Philippe Seymour Hoffmann), die op het punt staat een wereldbedreigende deal te sluiten. Alsof dat niet genoeg is, werd er bovendien een bom in haar hoofd geplant die elk moment kan ontploffen. Wanneer Ethans vrouw Julia ook ontvoerd wordt, komt Ethan voor de moeilijkste keuze in zijn leven te staan. Redt hij de wereld van de ondergang? Of kiest hij voor zijn liefde Julia…

Met : Tom Cruise (Ethan Hunt), Philip Seymour Hoffman (Owen Davian), Ving Rhames (Luther), Laurence Fishburne (Theodore Brassel), Billy Crudup (Musgrave), Michelle Monaghan (Julia), Jonathan Rhys Meyers (Declan), Keri Russell (Lindsey Farris), e.a.

Mission Impossible III vanavond om 20.25 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: