Het vliegend tapijt uit de familiemusical Aladdin scheert hoge toppen! Tijdens het premièreweekend in de Antwerpse Stadsschouwburg, werd de kaap van 10 000 verkochte tickets gehaald. De musical werd dan ook bijzonder goed onthaald door pers en genodigden. De reacties waren unaniem lovend voor deze succesmusical. Wie de magie van Aladdin wil ontdekken in het theater, kan nog kaartjes kopen voor de voorstellingen in Ethias Theater Hasselt op 1 en 2 juni en in de Capitole te Gent op 8 en 9 juni.

  • VRT Radio 2 - Luc Milio: Aladdin is een betoverende, be-geest-erende en aanstekelijke topmusical! Feeëriek, ontwapenend, grappig, inventief ... al het stof is uit het vliegend tapijt geklopt om er een versie van te maken die helemaal 2019 klinkt en oogt ... Om 1001 nachten bij weg te dromen!
  • Gazet van Antwerpen - Nieuwsblad - Guy Van Vliet: Dat Aladdin hemelhoog tussen de sterren vliegt met zijn tapijt! Een voorstelling om 1.001 keer te zien!
  • Musical Vibes: Met deze grote en grootse Aladdin, begint Uitgezonderd. hopelijk aan een nieuwe traditie. Een zeer smaakbaar resultaat, gestoeld op kwaliteit in alle gelederen.
  • Musicalsites: Over dat vliegend tapijt gesproken : dat overtreft alle verwachtingen. Muisstil wordt het in de zaal, kindermondjes vallen open van verbazing en ontroering maakt zich meester van onze emoties wanneer Aladdin en Jasmine ermee over de daken scheren.
  • Frontview Magazine: Aladdin de familiemusical is een aanrader voor het hele gezin! De zangprestaties van Ianthe (Jasmine) en Gio (Aladdin) zijn een sprookje waardig. De bitterzoete melodieën en swingende muziek, gecomponeerd door Sam Verhoeven, brengen je helemaal in de sfeer.

Voor een impressie van de voorstelling: klik HIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Aladdin
Datum: 
1 & 2 juni 2019
Locatie: 
Ethias Arena Hasselt

Reservatie:

Meer over