Morgen - woensdag 2 september - trekt een resem bekende Vlamingen – Lindsay, Cynthia Reekmans, Ann & Tom ‘Mijn restaurant’, Ellen Dufour en TatYana Storm – naar het Nederlandse Volendam waar er een afspraak op het programma staat met de populaire zangers Jan Smit en Nick & Simon. De gemeenschappelijke band die onze BV’s hebben is hun bewondering en waardering voor de Nederlandse topartiesten. De reis naar het mooie Volendam heeft uiteraard een keurig kennismakingskarakter. Zo trekken onze BV’s naar een palingrokerij en gaan ze op zoek naar de palingsound, de muziek die BZN en Piet Veerman heeft groot gemaakt en die nu ook Jan Smit en Nick & Simon op de kaart heeft gezet in de Benelux.

“Ik ben erg benieuwd wat ze daar in Voldendam in het water doen, want geef toe, de muziek van Nick & Simon en Jan Smit is echt fantastisch!”, zegt zangeres Lindsay die haar bewondering voor de artiesten niet onder stoelen of banken steekt.

Dit najaar zetten Jan Smit en Nick & Simon ook een stevige stap richting Vlaanderen. Op zaterdag 10 oktober 2009 staat Jan Smit met zijn live band in de Ethias Arena in Hasselt. Jan brengt uiteraard zijn klassiekers ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen’, ‘Laura’, e.v.a. Wie tickets wil voor het concert moet snel zijn, want de plaatsen zijn beperkt.

Ook Nick & Simon komen één maand later, op zaterdag 14 november 2009, naar de Grenslandhallen in Hasselt voor een uniek live concert met band. Tickets kopen kan nog, maar dan moet u écht wel heel snel zijn want iedereen wil het duo horen zingen. “We zijn op dit eigenste moment de laatste concertkaartjes aan het verkopen voor Nick & Simon. De vraag is overweldigend, duidelijk dat de nummers ‘Rosanne’, ‘Lippen op de mijne’, ‘De Soldaat,… bekend zijn in Vlaanderen’, klinkt het bij de organisatie.

Bestel nu je tickets voor Jan Smit Live – zaterdag 10 oktober 2009 Ethias Arena Hasselt via www.sherpa.be
Bestel nu je tickets voor Nick & Simon – zaterdag 14 november 2009, Grenslandhallen Hasselt via www.sherpa.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: